Stephenie Meyers Day fullspäckade schema 2010

Snart närmar sig Stephenie Meyer's Day i Forks och det har på Dazzled By Twilight's hemsida kommit upp ett schema över vad som kommer hända under dagarna 10-12 september! Åh, vad man önskar att man kunde åka dit då.
På schemat är det exempelvis bal, look-alike tävling, ett besök i Forks High School (på den här dagen är den enda gången man får gå in i skolan på hela året!), Bellas tårta och självklart underbara Mitch Hansen Band.



Friday, September 10:

TIME EVENT LOCATION

9PM                     Bella’s Ball                  Twilight Lounge (sponsored by Dazzled by Twilight)

Saturday, September 11:

8-11am  Bella’s Birthday         Congregational Church (across from Forks High School) ($10/person)

9am-1pm Bella Loves Books Book Sale       Forks Memorial Library

10am-6pm Vendors in the park                    Tillicum Park

11am Tour of high school                            Forks High School ($3 fee/person)

12noon Tour of high school                        Forks High School ($3 fee/person)

12:30pm  Music in the park                        Tillicum Park

1pm Tour of high school                            Forks High School ($3 fee/person)

1:30pm  Mayor of Forks Proclamation      Tillicum Park

2pm Group photo                                      Tillicum Park

2:30pm Twilight look-alike contest          Tillicum Park

3:30pm Decorated Twilight car judging    Forks Memorial Library

8:30pm Bonfire/Quileute Storytelling       First Beach at La Push (sponsored by Quileute Tribe)

9pm-11pm  Mitch Hansen Band              Twilight Lounge (Free admission - all ages welcome) Sponsored by Dazzled by Twilight

Sunday, September 12:

10am - 4:30pm  Vendors in the park        Tillicum Park

11am Music in the park                           Tillicum Park

1pm Birthday cake for Bella’s Birthday   Tillicum Park

2pm Group photo                                   Tillicum Park

2:30pm   Bella’s 1963 Chevy Pick-up drawing   Tillicum Park (donated by Elwha River Casino)

3pm  Twilight Trivia contest (team activity)   Tillicum Park


Här är även postern för look-alike tävlingen som Dazzled By Twilight kommer att hålla, titta vad söt hon som klädde ut sig till Alice 2009 är :]


Så några planer att boka en spontanresa dit?


Nytt besöksrekord i Forks Chamber Of Commerce!

Forks Chamber of Commerce har registrerat 16 550 besökare i deras gästbok för juli månad! Det är ett rekord eftersom i juli 2009, räknades det till 16 186 besökare.

 

Många av besökarna som kommer till Forks är ju självklart Twilight fans :]

 

En samhällstjänst arbetare, gjorde en tillfällig undersökning för att se hur många som besökte Forks Visitor Information Center, men däremot inte registrerade sig i gästboken. En sammanräkning visade att endast 186 av 349 bilar som parkerade på parkeringen under prövningen, som var tre timmar, hade skrivits in. Så om det ska vara korrekt, besöktes centret av mer än 20 000 människor i juli. Härligt!

 


Vad det finns för Twilight grejer i Frankrike!

Under 3 veckor det här lovet var jag i Frankrike och i det här inlägget tänkte jag skriva lite om Twilight grejer där. Till min förvåning så fanns det ändå ganska mycket saker i butik, fler än i Sverige. (Nu har ju i för sig Sci-Fi bokhandeln fått in en hel del men annars så finns det inte så många andra).
Jag köpte egentligen inte så mycket eftersom mina föräldrar tycker att jag ska komma ut ur min Twilight bubbla för att läsa och interessera mig för annat. Pappa säger alltid "Allt det du köper går direkt i Stephenie Meyers feta plånbok!". Det kan mina pengar gärna göra. Så att lämna Twilight tänker jag inte göra, på länge.

I alla fall, här kommer bilder och lite beskrivning av prylarna som jag såg:
  • Ett Twilight Bankkort

När vi bodde i en lite hamnstad som hette Port-Vendres, fanns det ett Twilight bankkort! Crédit Agricole, en fransk bank, har flera olika designer på bankkort för ungdomar så att det antaglien ska locka mer folk att skaffa bankkort. Och det lyckades de med, 500 000 Twilight bankkort såldes och där var 200 000 av de är nya kunder. Lite synd att vi inte har det här i Sverige! Om man sedan ser här på bilden så märker man en häftig detalj, som är att på handen som håller i bankkortet finns det ett Cullen armband! Det som Edward, Emmett och Jasper har i filmerna.
Twilight 3 : une carte bancaire à son effigie pour les 12/25 ans !
  • Fnac
Fnac är en stor affär som har elektronik prylar, böcker, filmer, musik och lite andra prylar. Där hade de en superfin utgåva av New Moon, men som var väldigt dyr (49,99 euro). Men den innehöll Bellas drömfångare som hon får av Jake, en ram med en bild av Bella, filmen + 2 skivor extra material (Kan nog vara samma som Bellas Box) och en mycket fint smyckeskrin.
Men däremot köpte jag Twilight In Forks! Äntligen säger jag bara. Eftersom Nordisk Film hade fått dokumentären i så dålig kvalité så bestämde de sig att inte sälja den i Sverige och den amerikanska fungerar ju inte på vissa DVD spelare så därför var det som en lättnad att få se Twilight In Forks. Funderade att köpa den italienska dokumentären på ebay men då skulle den kostat över 200 kr. Här kostade den 14.99 euro, vilket är ungefär 150 kr.
Annars så fanns det lite Twilight merchandise där, action figurer på Victoria (som såg väldigt olik ut Victoria i filmen), Jake och Edward, Eclipse smyckeskrin ( I grå och lite röd färg - mycket fint!), en liten väska med mobilsmycke och nyckelring där det stod vilket Team man var på (tyckte först det såg ut som ett nagelkit) och sedan Eclipse The Official Illustrated Movie Companion och självklart böckerna!
  • Claire's
Claire's är en smyckebutik, som även finns i USA, där det finns mycket fina saker. De hade ett litet stånd med bara Twilight grejer. Armband med Team Jacob eller Edward, tygväskor, två olika t-shirtar (där Jacob såg ut att ha rött läppstift), mobilstrumpor, väskor klistermärken, halsband från Twilight och Team Edward hjärta som man kunde öppna och se två bilder av Edward och dog tags med bilder och citat från New Moon.
Själv köpte jag örhängen med Team Jacob tema! Det var 3 par i ett pack. Ett par var drömfångare, det andra Wolf Pack vargen och den tredje text med Team Jacob. Kostade 11.95!
På lappen står det: Jacob eller Edward? Välj eran look

Det var allt som jag hittade i Frankrike. Imorgon åker jag iväg igen så det blir ingen uppdatering, Det är ju trots allt sommarlov :] så läs då om ni vill, bloggarna som jag länkat till i menyn. Be safe!


RSS 2.0