Happy New Year!

            Jag önskar alla läsare ett Gott Nytt År så det här får bli det sista inlägget någonsin under 2009. Känns lite konstigt. Men jag får hoppas att 2010 blir bättre ännu bättre än 2009 ^.^


En söt bild på Rosalie & Emmett


Forks Twilight Tour del 4

Bella's Chevrolet 1953, the car in the book



Bellas Chevrolet 1953 . Bilen i boken.
När vi anlände dit åkte vi på samma väg som Jacob och Bella hittade reservdelar till motorcyklarna. Vi svängde in på parkerigen och bilen stod bredvid Visitor Information Center och Forks Timer Museum. 




 Jag tycker att den här bilen är finare än den som är i filmen. Motorhuven är större och den känns lite mer som Bellas. Att de har satt in bilder på skådespelerna och några skyltar gör det så kul på nått sätt. På bilskylten stod det till och med Bella. På bakrutan fanns det märkte ifrån ett skott och guiden misstänkte att " Victoria gjorde säkert det. "

I Visitor Center fanns det en enorm tygaffisch med Edward och Bella (filmpostern) och kvinnan som säkert var över 50 år sa att hon var Team Jacob. Det varnade till och med guiden oss i bussen.
Man kunde sätta upp en nål på en karta, för att visa att man varit där. Så de ropade "Swedish guys, come on!" men Göteborg fanns redan fullproppad. De var så trevliga där.

 


Ett till svar från Discshop

 

Jag vet inte om så många har märkt det, men Carlisletröjan som jag längtat efter, har utgått ifrån Discshops sortiment. Jag blev såklart lite besviken, har väntat på den superlänge, och skrev därför ett till mejl till de och frågade varför. Jag mejlade de en annan gång till Daniel Holmen (har ansvar för posters och prylar, tror jag) där jag frågade om tröjan. Läs det här 

Hej,
Tack för ditt mail.

När jag svarade dig sist så sa jag att den preliminärt skulle komma någon gång under december. Nu har den tyvärr utgått ur vår leverantörs sortiment, jag har tyvärr ingen information om varför den gjort det. Alla posters & prylar som är bokningsbara kommuniceras med preliminära uppgifter, det kan förekomma att produkterna aldrig produceras eller att de utgår innan vi hunnit få in dem.

Med önskan om en god jul och ett gott nytt år!

Daniel Holmén
Inköp film och posters/prylar


Twilight inspiration på stan.






En vacker hoodie ♥

Var och tittade på Hottopic och så hittade jag en helt vacker tröja. Hade sett den på en blogg men så blev jag helt förvirrad och tittade säkert in på varenda svensk twilightsida. Men jag hittade den!
Priset är 54 $ = 393 kr +frakt. Så det blir definitivt över 400 kr. Men det är värt det.
På bakasidan står det Wolf Girl (som Bella kallar Emily) och på hennes högra arm finns vargtatueringen. Och det gulliga med den är öronen, har alltid velat köpa en sådan fast med kattöron så den är bara helt.. perfekt

Här är min mors och min disskusion om tröjan: 
- Mamma, skulle vi kunna bli medlem på den här sidan? Det finns en jättefin tröja jag vill ha där..(Hottopic) 
- Men Agnès, nu räcker det med Twilightprylar.. Vi blir medlemmar när du ska köpa nått.
- Men... 


 


God Jul : D

Imorgon kommer jag nog inte ha tid att vara på datorn så jag önskar bara alla som läser Forkstwilight en mysig Jul.

Här kommer en bild på det jag vill ha: Hör gärna av er om ni har tips på hur jag ska få de! :]


Twilightinspirerande grejer

Kameran är fixad så jag tog några kort på egengjorda Twilightgrejer som jag har gjort, köpt eller har använt. Har suttit ganska länge nu och satt ihop bilder till panorama och ska skriva lite om de.



Klistermärke som jag har satt på baksidan av blodröda iPoden. Det kommer från en Bravo tidning som jag köpte för länge sedan. Kyssen är under den scenen då Bella springer till Edward i Volterra. Den är så vacker.





Tröjan gjorde jag under Twinight på Stadsbiblioteket. Längst ner står det Life Sucks and then you die, kommer ifrån Breaking Dawn :] Man använder textilpennor och stryker sedan på texten innan den ska tvättas.




Bravonumret innehöll en sorts kalender som man kan sätta in bilder ifrån New Moon. Jag blev helt kär i bilderna som fanns med i paketet så jag var tvungen att köpa den.. Tidningen kostade som vanliga Bravosar 26 kr ^.^




Smycket köpte jag i somras när vi var i Grand Canyon, i en semesterby. Jag tittade runt i affären efter något sådant, så när jag såg varghalsbandet (har själv satt den på örhänge) så blev jag bara glad. Fjädrarna gör de också mer Quileute, La Push känsla.





Jag köpte tidningen för att jag tyckte att bilderna i den var så fina och stora även fast den kostade 75 kr. Hmm.. Och så står det på tyska men jag kan titta på bilderna istället :) Som present fick man "vampyrtänder" som är mycket obekväma och som egentligen inte vampyrer har, men symboliserar de, antar jag.




Paket från Forks

Marie och jag gjorde en beställning för ungefär tre veckor sedan ifrån DazzledByTwilight online butiken och förra veckan träffade jag Marie för att få min prylar! Jag var upprymd och superglad att få de, det gick otroligt snabbt med frakten och sakerna är jättefina :)

Tygmärke med texten (liknar den riktiga skylten); THE CITY OF FORKS WELCOMES YOU WHERE TWILIGHT BEGINS
Den ska jag naturligtvis sy fast på min Fjällräven väska!

Armband med olika motiv ifrån böckerna som är kär i;
Äpplet: Twilight ,Blomman: New Moon, Shackpjäsen: Breaking Dawn, Hjärtat & Vargen: Eclipse.





Jullovsbloggning ifrån 18/12

På fredag får jag jullov så därefter kommer jag blogga mer än jag har gjort de senaste veckorna. Ska också försöka att börja bygga en ny header, men det är inte bestämt än. Men det här kommer komma upp;

  • Böcker som finns att köpa om Forks
  • Lite mer inlägg om Forks-stoppen
  • Twilightprylar som jag själv gjort/köpt
  • Vackra citat och bilder ifrån New Moon

Forks skylten är flyttad

Forks "Welcome You" skylten som ligger söder om staden flyttades till en ny plats onsdag den 9 december. Stad och statens arbetare satte upp nya stolpar på plats och flyttade tecknet under tisdagen och onsdagen. Tecknet är en populär bakgrund för ögonblicksbilder som har tagits genom att besöka Twilight fans.
Bill Sperry berättade att under onsdagen ska lamporna installeras för att belysa skylten på natten.

Sydsidan underteckna låg tidigare i ett område som saknade parkeringsplats för fans att dra över. Den nya placeringen av skylten är placerad nära Forks Timber museet och nära Forks Visitor Center. Båda platserna ger asfalterade parkering utanför vägen för besökare.



Foto: Chris Cook


Kvällens vackra citat

No, I don’t think she’s hurt. She just keeps saying ‘He’s gone.’
- Sam Uley, New Moon

Forks Twilight Tour del 3

Cullens house, where Edward, Jasper, Alice, Esme, Carlisle, Emmett and Rosalie live.

Guiden berättade att det här egentligen inte var det riktiga huset som Stephenie Meyer valt ut. Det riktiga hade bränts ner och kunde därför inte användas för guidning. Men det här huset var riktigt mystiskt och fint, man kunde faktiskt hyra huset och bo där. Live with the vampires.
På skylten skriven av Esme står det;

The Cullens are off to Montana. They were some grizzly bears spotted near Canada. Our overnight guests will be cared by our resident innkeepers, as usual. Thanks, Esme.

Det fanns också stora kort ifrån familjen där det stod; Happy Birthday Edward! (Again) med en bild på ett basebollrack och Happy Birthday Bella! som firas den 13 september.  
I fönstret fanns den en stor kartongbild av Edward som tittar ut och jag kommer ihåg att jag bara tittade på honom när jag var där. Men vad jag tänkte då har jag glömt.

  


Twilight In Forks; Film om Forks

Efter att jag såg den här teaser trailern blev jag verkligen sugen på att se den. En film som alltså handlar om Forks, folk som lever där och vad man som finns att se som har med Twilight att göra. Bron i början av klippet åkte vi över, (gjorde Bella och Charlie också i filmen om jag minns rätt) så det känns på något sätt spännande och nära eller hur man nu ska förklara det. No Vampires beyond this point skylten känner jag ju igen med Pepsi reklamen ifrån mitt besök.
Jag tror inte att den släpps på bio, och jag tvekar om den kommer till Sverige. Det står att den kommer ut vår 2010. Så då är det bara att vänta!


 

Sanna säljer tröja ifrån Rockhouse!


En sådan tröja som är i mitten har jag att sälja i dam modell. Om du eller någon av dina läsare är intresserad kan jag kontaktas på [email protected], eller skicka ett mail på facebook. Har en i storlek M och en i L.

Med vänlig hälsning
Sanna


Twilightträff 5/12

Idag har jag varit på Twilightträff, vi var bara tre stycken men det var jättekul ändå! Marie, Sandra och jag. 

Vi gick till Rock House och tittade på Twilighttröjor som de hade fått in (äntligen någon butik som har i Göteborg!!) , men de kostade 299 kr så det var lite dyrt.




Vi gick till Mc'Donalds och pratade om Twilight, prylar, Closeup & Discshop, hur de ska filma Breaking Dawn (vissa scener kan vara lite svåra att göra..).
Det var jättetrevligt och efter all ny information om New Moon som jag har fått veta vill jag se den igen! Till exempel höra dialogerna i filmen Bella, Mike och Jacob ser i Port Angeles, meningen Jessica säger innan Bella vill åka motorcykel för att höra hans röst.

Maries blogg
TwiclubGöteborg 


Släck och lyssna.



Jag älskar henns brev, de är så fina.

Kvällens bild från Forks




Svar från Discshop :)



Igår, onsdag mejlade jag till Discshop för att fråga om de verkligen ska få in  Carlisletröjan, så att den inte bara går att boka. Om de ska få in tygmärken och om Discshop bara fanns på nätet. Här är kommer svaren, som blev väldigt enkla:

Hej,
Tack för ditt mail.

 1.       Preliminärt kommer den någon gång under december.

2.       Det är mycket möjligt, vårt sortiment utökas hela tiden. Inget är på väg just nu, dock.

3.       Vi finns bara online.

MVH
Daniel Holmén
Inköp film och posters/prylar


En vacker scen i New Moon

Kyssen mellan Bella och Edward i Volterra. Jag rös första gången jag såg den på bio. Den är så vacker, man kan se Edwards glädje att hon inte är död, att hon fortfarande lever. När de kysser varandra ser man hans leende. Det är den scenen som räddar hans liv. Sedan kommer Volturi och förstör det..



Dagens julkalendersbild, klicka här  


RSS 2.0