Svensk flagga utanför Cullens hus

I Forks, i Cullens hus eller Miler Tree Inn som det också heter skyltade i måndags med svensk flagga!

De skriver på deras blogg att de brukar sätta upp en flagga från besökarnas land för att välkommna de. Så svenska Twilight fans den här veckan c: Det är ganska intressant att det verkligen kommer människor från hela världen. Det har liksom blivit ett vällfärdsresemål, fast det har det egentligen varit väldigt länge nu. Man blir ju inte riktigt lika förvånad över att folk reser så långt för att besöka Forks. Känns mer självklart nu på något konstigt sätt..


Sugen på Forks - Home of Spartans - Merchandise?

Läste på Twilightgrejer alldeles nyss att det är utförsäljning på Discshop just nu och chekade in lite prylar. De här har flera säkert redan sett ganska många gånger, men strunt samma! Ni får förbättring på er kunskap!

Först ut är den vita tröjan med Home of the Spartans tryck. Det var den här tröjan började säljas när New Moon kom upp på bio, därav New Moon trycket på ena sidan av tröjans ärm. Den kostar 149 svenska kronor nu, förr var det 199. Mycket fin! Om jag minns rätt så hade Hot Topic för väldigt länge sedan nu en likadan, förutom att New Moon trycket satt på ryggen och att den stora texten är i blått istället för svart.
Sedan till de två nyckelringarna, där det här paketet kostar 69 kronor för. Förr var det 99.
Här är det ett annat paket med 6 olika motiv på knappar, som kostar 59 kr. Förr var det 79.
Och även här är det Home of The Spartans - Forks High School som är det genomgående temat. Jag gillar faktiskt det. Det känns mer verklighetstroget än t.ex. Cullen crest. (I för sig tycker jag om Cullen crest jättemycket. Alla smycken i familjen är ju hur fina som helst! Går fortfarande runt och trånar efter Alices halsband...) Men grejen är att Home Of Spartans - Forks High School hade ju sen långt tillbaka funnits i Forks innan Twilight kom. Cullen crest kom ju med första filmen och i böckerna vet man ju att det inte står någonting om det. Inte heller Wolf Pack tatueringarna. Men samtidigt så stör jag mig inte på det utan tycker bara det är en riktig bra idé att alla i Cullen familjen hade sitt eget smycke, det blir på något sätt personligare.
Det var allt från Discshop!

RSS 2.0