Kapitel 4 publicerat!

Kapitel 4 i Wolf Girl hittar du här !









Tröjor med Forkstryck

 
 
 
 
Alla tröjor kommer härifrån. Ett nätbutik med ett superstort sortiment med bland annat t-shirtar, knappar, vattenflaskor och magneter. Och om man vill beställa därifrån skickar de till Sverige :]


Jag kunde inte bärga mig!

Lovade mig själv att inte gå till Press-stop på länge för att köpa någon tidning med Twilightpostrar eller prylar i. Men jag kunde inte låta bli att köpa den. Jag stod där och bläddrade i massa tidningar och så såg jag den. Bravotidning med ett amrband med små figurer på; lejon, lamm, bloddroppe, Cullens symbol och ett äpple och så fanns det fanns en Paramore poster i!

En grej som faktiskt är ganska bra att man köper Bravo är att man lär sig lite tyska! Jag kan förstå att "Und dann verliebte sich der Löwe in das Lamm..." betyder And so the lion fell in love with the lamb. Och att Blutstropfen betyder bloddroppe.



Jag tycker det är jättefint.

Äntligen klart!

Har suttit större delen av eftermiddagen nu till att hittat en bra mall till den "nya" bloggen och nu är den äntligen klar. Designen är inte superteknisk men enkel men den är som jag hade tänkt mig den. Så nu har jag skapat en underblogg för min fanfiction Wolf Girl, där jag endast postar kapitel, frågor och svar om fanfictionen och funderingar :]

Som en liten överraskning ligger Kapitel 3 och vänter här: http://www.forkstwilight.blogg.se/wolfgirl

Några hotell i Forks med Twilighttema



Jag var ju bara i Forks under en dag så jag hann inte bo där men om man planerar att göra det så finns det ju såklart hotell i Forks. I Forks fick jag hem en karta med små annonser där de visade olika hotell och nu har jag äntligen hittat en förstoring på bilderna och liter mer information om de och vissa är helt fantasktiska.
Vissa hotell har till och med Twilighttema och har postrar över sängerna!


Ligger det ett äpple på nattduksbordet?

352 South Forks Avenue in Forks
(360) 374-9400
(800) 235-7344

http://www.pacificinnmotel.com/

Hotellet heter:  The Dew Drop Inn's Bella Suite



http://www.dewdropinnmotel.com

Titta in på den hemsidan, helt otroligt fin med slideshows och hela hotellet handlar verkligen om Twilight! Tavlor på väggarna med bokomslagen och målade bilder på Jacob, Edward & Bella med ett rött band hängades på. Och det verkar som att man kan spela Twilightspel på teven som finns i rummet och New Moon blomman sitter i en vas.


Twilight in Forks på DVD

Jag är superglad just nu! Läste just på Twilight Sweden & Twilightgrejer att Twilight In Forks, filmen som handlar om Forks, La Push och vad som hände där efter att Stephenie Meyer skrev Twilight och det blev ett stort fenomen som förrändrat Forks. Filmen visar ställen som man känner igen och näms i böckerna.

Skrev ett inlägg om den här.

Filmen kommer ut på DVD den 20 mars (samma dag som New Moon) och kan köpas på cdwow.se där den kostar 129 svenska kronor och är fraktfri. Så ännu en DVD att längta till :]

                                              Jag gillar omslaget med den mystiska skogen..
(Här kan du köpa den!)


Det har kommit en ny liten snutt! Wow, wow, wow.  källa


Jag är med i Veckans blogg tävling!


Någon gång måste ju vara den första så nu "tävlar" jag i TwilightSaagas Veckans blogg tävling!
Om ni gillar bloggen så varsegod att rösta annars kommer en vampyr och biter dig *_*
(Eller inte. Men kan hända!)


Stephenie Meyer: More Twilight writing possible



Forks is the setting for a new graphic novel version of the mega-selling book "Twilight." A 10-page excerpt from the book is being published Friday, Jan. 22 in the weekly issue of Entertainment Weekly.

In an interview appearing in the issue, Twilight author Stephenie Meyer is asked if she'll write new Twilight material. Here is her answer:


When this project is done, are you done with Twilight?


"I can’t say that I am done with Twilight forever. I’m not working on anything new Twilight-related now, and probably not for a while. But there’s still a possibility that I’ll go back and close some of the open doors."

(Översatte inte den här gången eftersom det går enklare att läsa den på engelska)

Ingen bloggning under den här helgen!



Ska till Farmor idag fredag så kommer inte kunna blogga därifrån eftersom de inte har en dator. Faktiskt känns det skönt att inte vara helt präglad av datorn på helgen. Kommer hem på söndag så bloggar kanske då.

Tredje kapitlet på Wolf Girl kommer när det kommer, har funderat under veckan på fortsättningen men inte suttit och skrivit det än. Håll ut!

Priser på SciFimässan med Justin Chon ( Eric Yorkie)



M
ånga har nog läst det på TwilightSweden eller någon annan sida att Justin Chon kommer till Göteborg men jag tänkte skriva lite om priser. Jag är superglad att någon av skådespelarna kommer till Sverige, speciellt Göteborg eftersom jag missade Eddi i Stockholm. Eller jag kunde ju inte åka dit själv men i alla fall. Så nu hoppas jag att fler skådespelare kommer till Sverige, även fast vi är ett litet land :]

På mässor så kostar det alltså att fotas med skådespelaren och själv tycker jag att det är väldigt konstigt. Det är ju bara ett foto! Och 150 kr är ganska dyrt men efter att jag läste lite om hur fotograferingen går till tänkte jag att det kanske inte var så dåligt. Såhär står det:

"En fotografering kostar 150:-, betalas i "Photo session" montern (som ligger precis bredvid där gästerna sitter och signerar) och då ingår en 30 cm x 20 cm förstoring som leveraras senare samma dag.
Fotot tas mot en bakgrund och med professional ljussättning och blixar.
Du står bredvid skådespelaren, du lutar dig inte över ett bord.
Det går fortfarande att fotografera skådespelarna när de signerar,
men inte att stå bredvid dem, gå bakom borden etc.
Om ditt foto av någon anledning inte blivit bra, får du pengarna tillbaka"

Det verkar som att det kostar 150 kronor för att få sitt foto singerat också så det blir alltså 300 kronor. Men om man bara vill ha autograf har skådespelarna med sig egna foton som man kan få signerad.

Om man inte vill betala så mycket pengar för att bli fotograferad med skådespelaren kan man ta på håll men det är förbjudet att ställa sig bakom bordet där han sitter och låta någon annan ta ett foto än fotografen.

PRISER:

Entré 100 kronor
Fotografering 150 kronor
Signering 150 kr

Öppettider:

10.00 - 18.00
6-7 mars







Wolf Girl, kapitel 2

                            

Sam och jag hade träffats sex månader efter att Edward lämnat mig. Ja, nu kan jag faktiskt säga hans namn utan att det pumpar i bröstet och att allt känns så otroligt sorgligt. Jag hade sett Sam några gånger innan vi verkligen började umgås men då jag såg honom som den kaxiga, stora, orädda mannen som var den tuffa ledaren som alla någon gång i livet ville vara.

”Sam Uley heter jag. Bor i det lilla gula huset vid strandkanten med min flickvän… Emily.  ”

”Bella.” Svarade jag tyst.

Han hade skakat hand med mig, som Charlies vänner brukade göra. Han kände själv hur väldigt vuxet det kändes så han hade satt sin hand på min axel. När våra blickar möttes var det som att någon hade sparkat honom på revbenen och han var förbjuden att skriker ut smärtan som han kände. Det var som att hans ögon inte kunde skuta stirra på mig, hans blick var så fokuserad, på mig. Jag kände mig så betydelsefull.

”Ehm... Jag måste gå nu. Jag... jag.” Han tog bort sin hand från min axel. Hans värme satt fortfarande kvar på axel, precis som Jacob kändes. Sam vände sig snabbt om och sprang mot stigen in till skogen. Sam Uley och jag, nej jag kunde inte föreställa oss tillsammans. Jag skakade på huvudet som man brukar göra i filmer och ”låtsades” glömma allting.

Men den händelsen ledde bara till att vi träffades oftare och oftare. När jag träffades Jacob kom alltid han på köpet. Han var alltid där jag var, skrattade alltid åt allt jag sa. Först trodde faktiskt att han drev med mig. Men det var på riktigt.

”Så, vad säger du att ta en liten promenad vid stranden? Det är ju lite varmare än igår så.. ”

Jag blev förvånad och tog håret bakom öronen. Såklart svarade jag ja. Hans log med hela sin kropp och började klia sig på halsen.

”Då ses vi vid, vid fem? Så går vi bara en sväng.” Jag nickade och log. ”Grymt, vi ses!”
Jacob hade flinat när vi träffades . Han tyckte att Sam såg ut som en stel kontorsman. ”Gå hem vargunge, Billy behöver säkert din hjälp.” Jacob hade bara fortsatt och le.

Vi gick först tysta ut till first beach och vågornas brus var det enda som hördes. Vi småpratade om vädret, familjen och konstigt nog Jacob. Han var vårt gemensamma intresse.

”Du vet att varje gång vi är ute och vaktar tänker han på Ed...” Han förstod mitt kroppsspråk och avbröt sig. ”Är det svårt utan honom? Jag menar att han inte finns där längre?” Han tittade på mig med sina bruna ögon och drog handen genom sitt korta svarta hår. Jag var förvånad att någon som jag inte känt så länge vågade fråga mig det. Det var som en oskriven regel men tydligen hade han inte förstått den. Men jag var tacksam, ingen vågade prata om det med mig. Charlie hade försökt några gånger, men misslyckats eftersom hans matcher på teve alltid stressade honom. Så istället för att höra mina grubblerier satt han i sin fåtölj och njöt.

”Jag har faktiskt börjat vänja mig. Det har jag ju hållit på mig i över ett halvår, så jag har liksom lärt mig att bara vara utan honom. Och så är jag lite.. jag vet inte hur jag ska säga det men nästan besviken.” Jag tittade på honom för att se hans reaktion, men han bara nickade förstående.

”Så nu letar du efter en ny, snabbare vampyr att bli kär i, eller?” Jag skrattade och svarade att jag absolut skulle göra det. Det fanns inga andra möjligheter. ”Så vargar är omogna då?”

”Om du menar att jag ska bli tillsammans med Jacob tror jag inte att du kan tvinga mig. De är inte omogna bara otroligt barnsliga.” Han skrattade nervöst och tackade för komplimangen. Jag insåg plötsligt att jag trivdes i hans sällskap, det var så otroligt skönt. Han var så trevlig och jag tvingades inte att vara rolig för att stämningen skulle bli bra. Allt kom av sig själv.

När vi varit ute i över en timma sade vi hejdå och jag satte mig i min pick-up och körde hem till Forks, på något sätt glad. Inte glad över att åka hem men av att ha träffat Sam.

Det första som hände när jag kom hem var Charlies predikan. Billy, hans skvallerkälla hade ringt för exakt en timma och fem minuter sedan.

”Bella, gumman, jag älskar dig så men han är tjugotre år! Det är fem års skillnad mellan er! Det kan låta lite men i eran ålder är det en väldigt lång tid. Olika människor har upplevt olika länge. Det kan gå fel, riktigt fel. Du kan känna dig väldigt ung i hans sällskap och han väldigt vuxen. Då blir det en fader dotter relation och det vill väl du inte?” Hans tittade oroligt på mig medan han drack sin öl. Jag tittade på den bruna fläcken på hans rutiga skjorta.

”Det är lugnt pappa. Vi har ingenting på G. Vi är kompisar, precis som jag och Jacob. Tro inte allt som Billy säger. Du får lugna ner dig lite, han gör ju dig galen den mannen.” Charlie skakade oförstående på huvudet och gick och satte på teven.

Jag sprang upp för trappan in i rummet och började plugga tills imorgon. Angela skulle nog mer än gärna hjälpa mig med läxorna eftersom jag inte förstod någonting. Efter att Edward lämnade mig hade jag haft så mycket tid över till vad som helst. Men min hjärna hade bara slutat fungera, det var som att han hade varit mitt batteri. Eftersom han aldrig sov var den alltid på.

Plötsligt ringde det på hemtelefonen och jag hörde Charlie säga ”Swans.” Han mumlade något till svar och lade telefonen på bordet. ”BELLA! Din vän Jacob vill prata med dig!” Han betonade på ordet vän som var typiskt honom. Jag kom springande ner för trappan och svarade: ”Hallå, det är Bella?” Charlie viskade att han ville prata med Billy efteråt. Jag nickade till svar.

”Bella, jag måste berätta en grej…” Tystnad i luren.” Vi var och vaktade idag vid gränsen och så…” Min första tanke var såklart att Cullens var tillbaka. Edward ångrade sig och ville prata. Nej, det skulle jag aldrig klara.” Du vet ju att vi vargar hör varandras tankar eller hur?”

”Det har du berättat, ja.” Jag väntade otålmodigt på vad han ville säga.

”Jag hörde Sams tankar eller jag snarare lyssnade på hans tankar eftersom jag inte var välkommen på er lilla promenad. Han vägrade att prata om det senare på kvällen så jag hade bara inget val.” Han tog ett djupt andetag. ”Bella, Sam Uley är präglad av dig. Han känner sig tom utan dig, nästan ensam.”

Jag ville skrika ut min förvåning som ett vrål men det ända jag kunde säga var: ”Oj då.” Plötsligt så slog det mig vad det betydde.” Vad menar du? ”Jag viskade så högt att Charlie vände sig om. Men han struntade i mig och drack ytterligare en klunk ur ölen.

”Jag lovar. Han är helt enkelt kär i dig.” Han väntade på mitt svar men jag var alldeles stum.” Så vad tycker du sjä..” Jag avbröt honom.

”Men Emily då, vet hon?” Det gick tusen tankar i mitt huvud, allt kändes så främmande, så mänskligt.

”Nej, hon har ingen aning. Men jag tror hon börjar ana någonting. Sam har ju varit lika fäst vid honom som förut, präglelsen har ju lagt ner. Och det beror på väldigt väldigt starka känslor.”

Jag kliade mig på pannan och kände att jag blev väldigt varm. ”Jacob, tack att du ringde men just nu måste jag tänka själv. Allt känns så konstigt.”

”Eller så är det bara en vanlig förälskelse utan någon vampyr inblandad. Välkommen till det riktiga livet, Bella. Även fast vi inte heller är riktiga människor är vi i alla fall närmare än blodsu..”

”God natt Jacob, jag behöver inga tips.” Jag lade på och gick långsamt upp för trappan.

”Billy då?” hörde jag Charlie säga ifrån vardagsrummet. ”Oj då, förlåt pappa. Du får ringa honom, han är nog fortfarande vaken.” För att skvallra lite mer, tänkte jag. Jag drog ner persiennerna och la mig i sängen. Tanken på Sam gjorde mig glad.

kommentar: Blev lite längre den här gången men jag var tvungen att visa hur allt började :]


Brev från kusin!

Fick hem ett brev från min kusin för inte så längesedan och jag är så glad. Jag har berättat för henne om Twilight ganska mycket och sedan efter några veckor sa hon: "Jag tycker Twilight är jättebra!" Så nu är hon också bunden till denna förälskelse.. Hon håller på att läsa böckerna nu så jag hoppas att vi kan ha långa pratstunder!



Liten Kristen bild man ser.


New Moon bild skickade hon med :]


Tillbaks till min kära dator +Twilightdröm



Det är konstigt hur mycket som har hänt under fem dagar i Twilightvärlden. Jag loggade in på Bloglovin och hade 261 inlägg att titta igenom. Men det känns bara bra att ha mycket att läsa!

Inatt hade jag en Twilightdröm. Jag brukar inte ha det så ofta men efter två dagar i rad med sådana drömmar ska jag läsa ett kapitel í New Moon:The official Illustrated Movie Companion varje kväll. Fast jag scrapbookade igår kväll så det beror nog på det. (Lägger upp lite bilder när jag har tillgång till kamera) Såhär var det i alla fall:

Kristen skulle prata på en presskonferans, så när det inte var någon runt henne sprang jag dit och frågade den dummaste frågan någonsin.
"När paparazzi kommer fram till dig, skriker de ditt namn snabbt eller långsamt? Typ KRISTEN! Eller k r i s t e n! "Jag vet inte vad jag fick den ifrån, jag hade världens chans så frågar jag den dummaste frågan någonsin. Är lite besviken! Hon var först tveksam och sedan sa;
"Ehm...I don't.. I don't really know." Jag skämdes faktiskt.
Sedan kom Robert dit och jag en kompis (minns inte vem) var tvungen att göra så att ingen nådde honom, skadade honom. Lite Ensam Hemma (filmen) stil på det hela, att göra fällor. Vi klarade det och han blev oskadd.
Taylor var också med, synd nog var han animerad. Han hade sin varg tatuering och man kunde röra honom med pilarna på tagentbordet.
Sedan när presskonferansen skulle ta slut kunde man köpa Kristens parfym eller pennor med lite hudkräm. Jag tipsade min kompis att köpa parfymen. Sedan hände det sorgligaste. Kristen skulle gå så jag gick fram och kramade henne och sa; "Det här var en av de bästa dagarna i mitt liv. Tack." Så började jag gråta av glädje medan jag fortfarande kramade henne. Sedan tog den slut, antar jag, eftersom jag inte minns något mer.


Min fanfiction Wolf Girl, kapitel 1

Det här är min alldeles första fanfiction som jag skrivit själv. Min inspiration har faktiskt kommit ifrån ett New Moon samlarkort. Historien handlar om Bellas liv efter Edward. Hon hoppade aldrig ifrån klippan utan fortsatte leva även fast hon saknade honom. Här är hennes liv nu.

Prolog: Jag trodde faktiskt att jag inte skulle överleva tiden efter att han lämnat mig. Det var som att en stor sten kastats på mitt huvud och jag var helt snurrig. Jag kunde välja mellan att gå efter honom i skogen och skrika hans namn, att tänka på honom varje dag och aldrig låta såret på huvudet läka. Men istället satte jag mig ner, kände såret på huvudet och lät det läka ut utan problem. Jag tog ett djupt andetag och försökte leva det som en vanlig männsika skulle göra. Och det gick faktiskt...bra. Väldigt bra.

Dammsugarens ljud höll på att göra mig döv, även blind. Dammet som kom ur påsen kändes som små sandkorn i ögonen på mig. ”Kom igen nu då!” Hjulen ville inte rulla framåt så jag fick bära den över tröskeln som ledde till köket.

Efter att vi köpt huset hade städningen varit mitt enda syssla. En omgång på morgonen, hela eftermiddagen och till slut någon timme på kvällen. Pappa hade varnat mig för det här, men jag hade bara skrattat bort det och sagt att jag skulle klara det. Men just nu kändes det hopplöst.

Plötsligt ringde telefonen.

”Bella.” Sade jag med en trött röst.

”Hej Bella! Det är Jacob Black, som du förmodligen har glömt? Eller försöker du att ignorera mig fullständigt när någon annan har fångat ditt hjärta?” Han sade det ironiskt men jag kände ändå ett stygn av dåligt samvete. Min älskade, älskade vän som jag inte har pratat med på säkert tre veckor.

”JACOB! Det var så länge sedan. Håller faktiskt på att städa hela huset för första gången så om du vill kan du gärna komma förbi. Jag saknar dig så.”

Han tackade glatt ja till inbjudningen och lovade att komma direkt. Tack och lov. Det ringde på dörren efter två minuter och jag kände mig alldeles upprymd.

Jacob gav mig en bamsekram och höll mig i sitt grepp under en lång stund, jag kramade tillbaks och tittade på honom. Han hade inte åldrats, lika vacker som han var för två år sedan. Hans svarta hår gick ner till öronsnibbarna och såg så rent ut. Nästan samma frisyr som dagen då jag fick min Chevrolet, då jag anlände till Forks efter att ha bott hos mamma.

”Wow, vilket stort hus! Och du städar det alldeles ensam?” Han verkade både imponerad och lite förvirrad. Jag nickade till svar och tittade till vardagsrummet. Jo, det var stort men det behövdes ju också plats.

Jag visade honom runt och så satte vi oss på soffan, vårt nyaste tillskott.

”Så hur är det med dig? Mår Billy bra?”

Han vred på sig för att hitta en skönare ställning och lade upp sina fötter på mina knän. Jag tyckte bara det var tryggt. Det kändes som förut.

”Jo, det är väl helt okej med honom. Men rullstolen gick sönder förra veckan och jag var och vaktade med Jared och Paul vid gränsen så jag kunde inte hjälpt honom. Så han låg på golvet i två timmar eftersom han inte nådde telefon. Blev såklart helt förskräckt när jag kom hem, men nu mår han bra igen. Fast läkaren sa att hans högra vad hade skadats allvarligt. Så han tar det väldigt väldigt lugnt nu.”

”Så du kommer inte att flytta ut än? Ska du vänta tills han mår bättre?” Han hade pratat om det långt innan jag flyttat, till en liten röd stuga vid skogens början som var perfekt enligt honom. Lagom stor storlek också.

”Nja, jag får se. Så som det ser ut nu har jag inga större planer. Gratis mat är ju också bra. Då behöver jag inte skaffa mig ett stort jobb och ha min egen inkomst, liksom. Det är gött.”

Jag log mot honom. Varför hade jag trott att han skulle vara annorlunda nu när jag flyttat?

Dagen då jag lämnade Charlies hus hade han varit där och sagt hejdå till mig. Han hade kramat mig hårt, nästan så att pappa hade börjat ana något. Han hade viskat i mitt öra att han skulle sakna mig. Det kändes som ett slut på kapitel som inte skulle kunna bläddras tillbaka igen. Jag trodde faktiskt att jag skulle tappa bort Jacob. Men nu är han här och jag är så glad.

”Hur är det själv med livet? Har du allting under kontroll?” Han satte sig upp och tog mind hand i sin. Han såg nog att jag inte mådde toppen.

”Jag vet inte riktigt. Jag är jättelycklig just nu men jag känner bara inte någon ork. Städa alla fem rum och packa upp alla lådor det känns bara så… tungt. Så jag varnar dig, dammsuga allt innan du ställer in kartongerna, då behöver du inte flytta alla lådor hela tiden…” Han harklade sig och ”råkade” dra upp tröjan så man såg hans magmuskler.

”Jag tror nog jag klara mig i såna fall.” Han log och blinkade. ”Jag menar inte att skryta eller någonting alltså…” Jag slog till honom på magen, det kändes som sten, och skrattade.

 Han tittade på mig en stund och klappade mig till slut på kinden. ”Jag hoppas att vi kommer att träffas någon mer gång innan tre veckor den här gången Bella. Jag har verkligen saknat dig. Om jag ska vara ärlig trodde jag att du inte skulle vara dig själv. Utan mer som en mamma, och det behöver jag verkligen inte just nu. Billy tjatar lagom mycket. Men du är som du alltid har varit, den tjejen jag gillar så mycket.”

”Tack eller hur jag nu ska säga.” jag kunde känna att mina kinder började hetta till ”Du är också dig lik och det är därför jag tycker om dig, ingen är som du. Men någon gång kommer vi ju förändras, eller hur? Men lova mig att vi inte kommer att flyta bort ifrån varandra då?” Han nickade och lovade. Vi kramade om varandra hårt när han stod vid dörren och sa hejdå.

Nu väntade jag bara på att mannen som jag älskade skulle komma hem. Han som jag flyttat ihop med och förhoppningsvis skulle börja mitt långa liv med. Sam Uley.


Forks Twilight Tour del 5 - La Push

It's La Push Baby!


   
(klicka på bilderna så blir de större, om inte klicka igen)

La Push:
Quileute reservat, first, second och third beach.

La Push var det sista stoppet under bussresan. Under tiden hade vi lite allsång, låten handlade om vargar som gick och köpte lite kinamat, i refrängen skulle ALLA sjunga med (annars kom hon med mikrofonen). Man skulle bara låta som en varg: " Aooooooo, aooooooo" Min bror var inte så taggad på det men jag sjöng gärna! 
Vid gränsen till La Push var det en stor skylt där de verkligen visade att vampyrer inte var välkomna. 


 
En mindre sådan skylt finns att köpa på Dazzled By Twilights nätbutik .

När vi kom till first beach var det nästan som jag trodde det skulle vara, lite mystiskt och helt enkelt vackert. Jag såg framför mig Bella och Jacob gå och prata, som hämtat ur ett kapitel i New Moon. Jag tittade flera gånger ut mot stranden och såg de. Höger om stranden låg James Island men det var ganska dimmigt så man såg inte så nära på ön.
Guiden berättade för att gå i skolan i La Push måste man sjäkva vara Quileute i blodet eller ha en förälder som gift sig med någon som har det. När vi åkte tillbaka för att äta lunch såg man hur folk bor. Och det är faktiskt väldigt fattigt, husen är inte alls stora och på trädgården ligger det mycket skräp. Jag såg till och med en liten hund sticka ut ur fönstret när vi körde förbi. Så jag tycker det är jättebra att de visar det i New Moon när Bella kommer till Jacob med motorcyklarna att det inte är ett så rikt samhälle.

När vi satte oss och åt på en liten resaturang blev jag lite överraskad hur de stavat mig namn.



Men mackan, läsken och chipsen smakade mycket bra. La Push var riktigt fint och som Forks saknar jag det mycket, även fast jag inte var där speciellt länge.


Twilightbesökare för 2009

Besökaren ankomst räkna är nästan 500 procent från år till år på Forks Visitor Center.

Avdelningens chef Marcia Bingham sa i tisdags att i dag är det totala antalet besökare som undertecknat gästboken kunde vara upp mot 70.000 männsikor för 2009.

"Vi kommer att slå i år," Bingham förutspådde tittar framåt på 2010. Hon sa att besökare började komma dagen efter jul, med ca 200-250 Twilight fans kommer de dagarna efter.

Visitor Center manager Mike Gurling sade att efter flyttningen på Forksskylten "Welcome You" har populariteten ökat för att besöka Visitor Center, Forks Timber Museum som ligger strax söder om Forks.

Skriven av: Chris Cook


SLÅ PÅ FEMMAN!

Klockan är 15:26 och det är någon Twilightspecial på kanal 5!
Update: Programmet hette Entertainment Now och visade lite av trailern, intervjuer och information om vad filmen handlade om.

Skolan börjar: Sämre uppdatering + animationer



Imorgon börjar skolan igen, tyvärr. Och jag får inte använda datorn under vardagar, anledningen är att jag ska fokusera på skolan så det blir inte många inlägg under vardagarna, eller egentligen inga alls. Fast jag kommer nog smyglogga in ändå men, man vet aldrig. Men på helgerna blir det några inlägg :]

Så för att beredd med massa nyheter i twilightvärlden har jag lagt till massa bloggar på Bloglovin, så kommer ha mycket att läsa ^^

  • Läs bloggarna som jag länkat till i menyn!


Även den här bilden får mig att tänka på Twilight..

Här kommer en liten Twilightanimation som jag hittade på Jacob, när de filmade scenen där han berättar om The Cold Ones för Bella, antar jag; (Han är så söt!)




.


Mina Twilight "nyårslöften"

 Jag ska läsa om Twilightserien på engelska den här gången och sedan läsa Midnight Sun ( har redan börjat läsa lite men jag får försöka att hålla mig..) Ska också läsa om dem på svenska,
 Läsa Seducing Miss Swan, en fanfiction som verkar riktigt bra. (Läste på TTS att det har släpps ett nytt kapitel!)
 Göra ny design på forkstwilight.blogg.se: header, storlek och meny. Ska snart börja skissa.
 Skriva mer inlägg om staden Forks, inte bara om Twilight i Forks utan vad som händer där. Kan vara evenemang eller bara nyheter :]


Inlägget kommer antaglien att uppdateras !

Idag såg jag New Moon, igen

Idag smytittade jag på New Moon. Mina föräldrar har nämligen förbjudit mig att se den igen för att det blir för mycket pengar. Men jag kunde inte låta bli, det fanns så många scener jag ville se igen så jag var helt enkelt tvungen. Så åkte in till bion vid 12 och såg den, igen. Lite nervös faktiskt.

Andra gången, som med böckerna, när man såg filmen märkte man så många fler saker. Har ju fått reda på några saker på twilighträffar men man ser allting bättre. Till exempel:  
Sams vargtatuering är mycket ljusare än de yngre vargarna, det ser man när han kysser Emily på sina ärr.
Jag började gråta när Jacob försökte stoppa Bella ifrån att åka med Alice till Volterra och rädda Edward. Det var bara så sorgligt.

Kände också ett litet obehag när Aro var så glad på det ironiska sättet. Speciellt när han ber Jane göra så att Bella känner smärta. Jag undrar egentligen vad han känner när han ser Edwards och Bellas historia, han kände kanske någon sorts svartsjuka.

Sam Uley, han är så fin. När han har Bella i sin famn och Charlie kommer springande, det är så vackert. Jag önskar att det publiceras fler foton på honom, kanske kommer det i New Moon: The Complete Illustarted Movie Comapanion. Speciellt det när han kysser Emily på sina ärr.

Frågor och svar om Forks

Hur mycket kostade Dazzled By Twilight bussturen totalt?

– Bussturen kostade 39$ där det ingår lunch. ( Där det ingick macka, dricka och en påse chips ). Ungefär 370 kr, och det är absolut värt det!

Hur länge var ni där?

– Jag ville bo på ett Twilighthotell där men tyvärr bodde vi hos några vänner och eftersom det bara är jag som älskar Twilight i familjen blev det inte så. Men vi åkte tidigt på morgonen och kom tillbaka vid sju.

Var ska man bo billigt i Forks?

– Eftersom jag bara var där över dagen så blev det ingen övernattning men fick en broschyr med hotell. Dazzledbytwilight.com kan kanske tipsa om hotell eller så kan man googla Hotels in Forks.

Hur fixar man en sådan resa?

– Vännerna som vi bodde hos var grymt snälla som gav mig den möjligheten att åka dit. Jag trodde först inte det var sant och blev överlycklig. Eftersom de bodde i Seattle så var det nära (3h ungefär). Man fick ta en färja över och åka igenom den mystiska skogen som filmas i början på Twilight.

Åkte du till USA bara för att åka dit eller var du i andra städer också?

– Nej, det var inte alls planerat att vi skulle till Forks. Det var faktiskt vännerna som tipsade att man kunde besöka det. Vi var i många andra städer men det var det som var det häftigaste. Det som man längtade mest till.

Jag har planerat att åka till Forks och La Push.  Hur kom du till Forks? Vart bodde du? För att jag antar att bussturen får bokas separat... och att man får ordna flyg och hotell själv?

– Eftersom vi åkte runt i USA i tre veckor och Forks var under det sista dagarna så kom vi via några flyg och bilturer till Seattle. Men då skulle jag flyga till Seattle flygplats, hyra bil och annars bo i Seattle city och sedan åka dagsturer ut till Forks. Men annars finns det hotell där som man kan bo på. Vissa hade affischer över sängarna (!)
Ja, man får ordna allt förutom busturen själv, vi beställde turen via telefon. Där man får välja pålägg, det var säkert tio olika att välja på.

Hur kommer det sig att du åkte dit?
– Jag tänkte inte ens tanken på att jag skulle kunna åka dit någon gång i mitt liv. Vännerna som vi bodde hos besökte Forks ensamma en gång för att se hur det var och sedan när vi träffades åkte familjen dit. Men det var bara jag och brorsan som åkte bussturen.

Hur lång tid tog bussturen?
– Två och en halv timma var bussturen. Hade gärna velat ha längre.. 

Fanns det Jacob tröjor och sånt i Dazzled By Twilightbutiken eller var det mer Edward?
Det fanns mycket, mycket men som synd var det fanns det många XXL tröjor och inte så många S kvar men annars fanns det flera ställ med t-shirtar med olika Team. T.ex. Team Jasper eller Carlisle. Det fanns till och med bebiskuber.


RSS 2.0