Min video från Twilight Fan Eventet 21 juni 2010!

Nu har jag äntligen fixat ihop bilder och några videoklipp till en video från Twilight Fan Eventet i somras. Det känns faktiskt inte som att det var så länge sedan man var där men egentligen är det ju det. I alla fall att få upp videon på youtube! Det var krångel med musiken, eftersom det är upphovsrätt på låtar som man använder från t.ex. iTunes, men nu kom jag på ett sätt att få det att funka!

Twilight Fan Eventet i juni. Det var så otroligt häftigt att se de sitta där på scenen, även fast allt skrik gjorde att man nästan inte hörde någonting om vad de svarade på frågorna. Men som Taylor sa är fansen alltid så passionerade :)
Men det var ändå härligt att befinna sig i en arena med bara massa twifans, som älskade det man älskade. Så det var inte så svårt att börja snacka med några man inte kände, vilket kändes gôtt.
 
Och sedan när Kristen och Taylor kom in på scenen, så blev alla alldeles galna. Jag fick själv påminna mig att de satt där framför mig, livslevande. Man har sett de så många gånger på bild och i filmerna så sitter de här. Glädje fylls i ens kropp, asså. Men samtidigt kändes de så väldigt långt ifrån en, jag kom och tänka på när jag träffade Justin Chon. Då var kontakten så nära, man fick prata med honom och han hade liksom tid för det. Här så var så annorlunda, det gick så snabbt allting och man visste att vad man än skrek och försökte få de att stanna, inte skulle hjälpa.
Upplevelsen var alldeles underbar, i alla fall. Okej, här kommer i alla fall videon. Nu måste jag få i mig lite sömn. Enjoy! :
 

Breaking Dawn Fanmade Trailer

Jag kände mig bara tvungen att lägga upp den här videon efter att ha sett den. Den är gjord av Sanyiaa, en tjej som gör Twilight klipp på youtube (där jag följer henne) som många Twilight sidor oftast postar.
Från Twilight, New Moon, Eclipse och andra filmer har hon gjort en grym Breaking Dawn trailer.
Jag älskar älskar slutet, där man ser Renesmee vakna (Mackenzie Foy!).
 
 
Vad tycker ni?

Bilder från Stephenie Meyers day 2006

Det här året, då Twilight inte hade blivit lika stort som det är idag, befann sig Stephenie Meyer på plats där hon signerade böcker (Twilight och New Moon, de andra inte hade kommit ut än!) och pratade.
Här kommer en bildbomb med bilder därifrån, den 13 september:

Först är det den fina födelsedagstårtan!
Folk köper Bellas Birthday vykort i shoppen.
Kvinnan som står i disken träffade jag när jag var i Forks. Guiden varnade oss att han var ett stort Team Jacob fan.
Bilden ovan är en av mina favoriter. Man kan nästan känna vad hon läser.

RSS 2.0