God Jul Forkstwilight läsare!

Jag tänkte bara önska er en riktig God Jul!
 
Här är ännu en bild på en stor pepparkakan där jag gjorde granar, regn och små rödrosa äpplen på. Som i Forks, typ :) Så tänkte jag ta med ett citat, men alla citat om Forks kändes lite deprimerande ("Are you so depressed by Forks that it’s made you suicidal?"), så jag tog ett med jultema även fast det inte heller är särskilt lyckligt men har i alla fall lite med julen att göra!

"And, just like before, Bella’s face lit up like a kid’s on Christmas morning. Like I’d brought her the greatest gift ever. It was so unfair." Jacob Black, Breaking Dawn


Forks Twilight Chokladkaka finns att köpa

I många olika affärer i Forks kan man nu köpa en Twilightchokladkaka för 4 dollar som är ungefär 27 kronor. Jag skulle definitivt spara omslagspappret, det är så fint! Det finns både mörk och ljus choklad :)

Ser ni att teckensnittet är detsamma som finns på Be Safe lappen som Edward lämnade i Bella bil?
 
 
Bilderna är hittade här

Bild på Cullens hus i julbelysning :D

Cullens hus eller också kallt Miller Tree Inn har de nu pyntat med julbelysning. Visst är det mysigt?

Mumsiga Twilight pepparkakor i mysiga juletid!

Här kommer flera bilder av pepparkaksbaket som jag pysslade med för några dagar sedan. I början av december köpte jag nämligen två formar som hade med Twilight att göra och kom därför på idén att ha lite Twilight tema på pepparkakorna den här julen. Det är ju egentligen inte alls svårt att göra, så det kan jag verkligen tipsa!

En liten mix av allt det som kom upp i mitt huvud just då blev det!
E + B som ni kanske redan räknat ut är Edward + Bella = ♥
Fire and Ice är den fina dikten av Robert Frost från Eclipse.

Äpple och lammformen kommer från ICA Maxi, där de kostade 15 kronor om jag minns rätt. Men det fanns inget lejon!

Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice

Jag kunde inte bara ha en Team Jake pepparkaka så gjorde en med Edward också ;) Körde på temat blått som ag tycker är en ganska kall färg. "Your skin is... pale white, and ice cold."
 
Sedan ett lamm med fluffig päls som ska symbolisera citatet "And so the lion fell in love with the lamb.."
  
Det var allt, så hoppas ni fick lite inspiration till pepparkaksbaket! c:

Ännu ett nytt klipp från Forks Destination

Här pratar de om skogen i Forks!


Nytt klipp om Destination Forks!


Vad är Destination Forks kanske du frågar dig? Klicka här i så fall :)

En journalists besök i Forks + 3 tre klipp

Det här är artikeln översatte jag från en amerikansk sida (sfgate.com), där en journalist besökte Forks den 15 juli 2010, alltså i somras. Men det är inte bara ord utan han filmade även tre klipp! Så läs, titta och njut :)

 

"Jag har just tillbringat en tid i Forks, WA – som är platsen för Twilight böckerna och filmerna. Som vi skrev om här, har denna långtidsskogsbrukstaden med 3700 invånare, blivit som Mekka för ”Twilighters”. Mer än 70 000 människor har gjort en pilgrimsfärd till denna plats, som är tre timmar från Seattle tvåfiliga vägar, i utkanten av Olympic National Park.

 

I slutändan har Twilight var en bra sak för Forks, säger Marcia Bingham, chef för Chamber of Commerce. Liksom många andra småstäder fick Forks också genomgå några svåra tider, som den ekonomiska krisen. Twilight har blivit en bransch för de. Nej, jag kanske inte får den ultimata bilden av Forks som ungdomar(och vuxna) får, men det är kul att se hur Twilight serien har lyckats skapa jobb för människor i den här staden.

 

Ett exempel på Forks gästfrihet: När ett av mina barn fick underliga utslag på armen strax efter att vi kommit till staden, så tittade en lokal apotekare på armen i ungefär tio minuter - längre än några av de läkare i storstäderna som vi besökt – och föreslog en hjälpande kräm. Mycket uppskattat.

 

Här är några filmklipp från Forks:

 

Först, vill jag ge dig en uppfattning om hur stort Forks är. Här är utsikten från dess enda stoppljus – och den enda under 160 mil. Det finns tre Twilight tema butiker i närheten:

 


En hel del av pilgrimer till Forks stannar på polisstationen, där de kan ta foto bredvid en verklig polisbil från Forks. En skylt på bilen säger åt besökarna att inte luta sig mot den.

 

 

Och här en snabb video i Dazzled By Twilight butiken, en enorm affär med allt! Otroligt. Om du ska göra en pilgrimsfärd till Forks, så kommer du att tillbringa en lång  tid i Dazzled By Twilight butiken. Förutom saker som tröjor och T-shirts (måste älska baseball tröjor), de har allt från "Twilight" tema smink, godis och te."

Skrivet och filmat av: Joe Garofoli Artikeln: här

Vill du följa Dazzled By Twilight på twitter?

Vill du följa Dazzled By Twilight på twitter? Gör det här!


RSS 2.0