Eclipse + min födelsedag = sant

Snart så, snart har Eclipse premiär. Jag fyller faktiskt år 30 juni, 15 år, så det kommer bli en bra födelsedag! Fast egentligen ser jag mer fram emot att se Eclipse på Twilight Movie Night än att fira min femtonårsdag. Jag längtar verkligen till att se Rosalie och Jaspers förflutna, tältscenen, när Bella får vargen av Jake, hennes ring, Edward, Sam Uley, Leah och Emily.


Sedan så ska jag försöka skriva ett stort inlägg om Taylor och Kristens besök i Stockholm. Det känns så konstigt att säga att jag faktiskt har sett de. När de stod där på scenen och vinkade. Känns fortfarande nu, efter mer än en vecka, overkligt.

Här en en bild på Kristen och Taylor på scenen:

 

 


Nu åker jag till Stockholm! Taylor and Kristen, here I come!


Jupps, imorgon den 20 juni 2010 åker jag till Stockholm för att den 21 åka till hovet med en VIP biljett i handen. Så det blir ingen bloggning tills jag kommer tillbaka, den 22 blir det nog. Den här dagen har jag sett fram emot länge, när de promotade Twilight så har man längtat att de ska komma hit. Även fast vi är ett ganska litet land. Så nu kommer de! Det känns så underligt. Men så helt underbart.
Be Safe!

Forks, WA Crew - tre tjejer besöker Forks!

Läste det här på Twilightsweden för ett tag sedan men så tittade jag in på deras blogg idag och såg fina bilder! Tre tjejer, Johanna Spindler (19), Karin Spindler (19) och Elvira Berglund (17) besöker just nu Forks. De är stora twifans (såklart) och säger att resan ska förverkliga deras drömmar. På deras blogg forkswatrip.blogg.se så får man följa deras resa genom Forks (bland annat Hoh Rain Forest), La Push och Port Angeles. Alla ställen där Twilight har lämnat sitt spår kan man säga.

Wow, man längtar verkligen tillbaka. Alla bilder, den miljön är helt ljuvlig.
Så titta in på www.forkswatrip.blogg.se

 

 


Kort dikt om Forks, Washington/ Olympic Peninsula

Den här dikten är en ganska enkel men beskriver ändå Forks väldigt bra. Skriven av Elizabeth Laurane Jeffrey Cullen den 2 juli 2009 som har bott i Washington.

Cloudy and rainy

Nice and comforting gray skies

Green and mossy trees

Mountains with bears and mountain lions

It is alright now

For I am home

Where it is gray most of the time

With hardly sunny skies


Fototapeter med Forks stil!

När jag besökte en vän för inte så länge sedan såg jag att hon hade tapetserat om sitt rum. Hon hade ljusgröna väggar och en fondvägg som var en skog. En tät skog precis som de skogar som finns i Forks. När man ser bilder så känns rummet så öppet. Mycket fint! Hittade två stycken på photowall.se .
Både tapeterna ligger bland de mest populära motiven på sidan.

Tapet nr.1 Rural Forest
Pris: 3699 kr för 585 x 270 cm (13 st längder)






Tapet nr.2 Sunbeam through Trees
Pris: 2499 kr för 405 x 270 cm (9 st längder)


Solen tränger sig fram genom träden. Härligt!


Här är två bilder på ett rum med skogsfondvägg, men här hittade jag inte varifrån de är.

 



Så om någon är lite sugen på att köpa ny tapet med skog finns båda tapeterna i lager!


I väntan på Bree Tanner på Sci-Fi Bokhandeln 06:01

Idag satte jag klockan på tio i fem för att kunna vara på plats på Sci-Fi bokhandeln, kvällen innan så sa mina föräldrar att jag aboslut inte fick gå för att jag redan varit uppe så länge (16 timmar tror jag för Taylor och Kristen! Helt utan sömn! Mysigt i alla fall!) Men jag struntade helt i det och smög ut på cykeln. Väldigt skönt när det är så tomt och tyst på cykelvägarna på morgonen.

I alla fall så kom jag dit, kvart i 6 och det var få människor där. Jag, Astrid, Mollie och 4 pers som jag inte kände igen. Vet inte riktigt var alla var, kanske i sängen och sov. Men de två kvinnorna som jobbade där då öppnade för oss och där låg den. Fördjupningen i Bree Tanners liv. Köpte den engelska för 158 kronor.

På Sci-fi bokhandeln hade de även fått in lite twigrejer! Svart tyväska med Edward tryck för 199, nyckelringar för 69 och pins med Team Jacob eller Team Edward. Jag hade pratat med en som jobbade där inne tidigt i maj och hon hade sagt att de fått en till leverantör av Twigrejer så det är superbra!


Stort leende tidigt på morgonen!





Har inte börjat läsa den än, eftersom jag först vill läsa ut Eclipse så att jag får ett färskare minne av hur Bella ser det. Men jag har god tid på mig! 24 dagar kvar till Eclipse - till Twilight Movie Night.

RSS 2.0