Twinight i lördags.

Igår, lördagen den 28 november var jag på Twinight på Stadsbiblioteket. Nina och Mikaela anordnade träffen och det var superkul! Först så skrev vi med tygpennor på t-shirtar (jag lägger upp den på bloggen snart) på min stod det: Forks, where twilight begins. Life sucks, and then you die.

Sedan var det min tur och prata om Forks medans vi såg på bildspelet. Jag svarade på frågor och berätta lite om hur det var att vara där.

Sedan pratade Marie om twilightgrejer och visade upp prylar, te.x kudde, paraply, smyckeskrin (som spelade Clair de la Lune! Vackert, vackert).
Vi hade quiz och jag vann en bok^^

Hade inte med mig kamera så kunde inte ta kort men här kommer Twinight postern :)


Dagens citat & vacker musik

"I don’t care who’s a vampire and who’s a werewolf. That’s irrelevant. You are Jacob, and he is Edward, and I am Bella. And nothing else matters."
Bella Swan, Eclipse.



Nueva Luna del 1

Jag ska försöka att inte skriva bara att den var hur bra som helst och jag älskar den mycket mycket utan mer anledningar.

Jag har faktiktiskt inga förväntningar på New Moon, alltså inte att jag skulle tro att den var dålig men jag ville bara se den så jag tänkte inte så mycket på vad som skulle hända. Twilight (som många säger är dåligt gjord :*( ) tycker jag var grym, men New Moon hade mer pengar så antaglien skulle den vara bättre. Och det var den.
Från första början när de visade texten New Moon visste jag att den skulle vara så otroligt bra.

Fortsättning följer...


ny kategori!

Den heter Dagens fråga & citat där jag svarar på mina funderingar och frågor om Forks som kan finnas.

Varför blev jag Team Switzerland?

- Första gången jag läste böckerna var jag säker på att det var Team Edward. Anledningen var att han älskade Bella så otroligt mycket, mer än en människa någonsin kommer att älska någon. (Det är egentligen varför jag älskar Twilight så) Han vill verkligen ge henne allt hon vill ha, även fast det är en omöjlig kärlek.
Jag läste om böckerna för ett tag sedan, och jag blev helt överraskad av känslorna som kom i Eclipse när Jacob sa till Bella;

"You stay with me now, Bella! Do you hear me? Stay! You’re not leaving me! Keep your heart beating!"

Jag började faktiskt gråta. Bella låg bara där, utan liv i kroppen. Det kändes så hopplöst bara även fast jag visste att det skulle gå bra för henne. Jag satt faktiskt på kvällen och sa för mig själv: "Varför?". Det var en ångest åt Jacob som gjorde mig lite deppad.
                                                    Därför är jag Team Switzerland. 
 



Underbar information.

Jag är så lycklig... Läs mer här och scrolla upp.
Bokat biljetter till new moon, på söndag blir det. Det känns lättat.

New Moon har snart premiär...

Jag önskade att jag var på midnattsvisningen nu men dessvärre blev det inget. Men jag kan alltid hoppas på att drömma något inatt, helst om Edward och Bellas framtid efter Breaking Dawn eller Renesmees och Jacobs liv tillsammans. 
Annars drömmer jag om något helt annat, och "glömmer" i mitt drömliv att det är New Moon premiär. Men jag ska somna med Rivers Flow In You i öronen ikväll, så någonting vackert måste det bli.

 



Jag är helt dazzled av Yiruma. Han skriver så otroligt vackra låtar och har en sådan Twilight inspiration i sig. Just Rivers Flow In You är min favorit, håller faktiskt på att lära mig den nu. Det är mitt mål i livet just nu; Kunna spela den. (Också den låt som är i mitt Forks-bildspel. Länk Här

Svar på den dåliga uppdateringen!

Här är förklaringar till varför jag inte varit inne och skrivit inlägg: (men nu är det slut på det!)

- Jag har deppat mycket eftersom det är 15-årsgräns på New Moon, gått in i en inre depression och är bara grymt besviken.
- Skolan är ivägen, som alltid. Jag har ett stort arbete på max 15 s. som ska lämnas in.
- Det händer inte så mycket i Forks, förutom MEGA TWILIGHT TOUREN. Länk Här (Kostar däremot mycket, men det är det värt.)
- Jag har tittat på många sidor som säljer Twilight prylar och hittade den här tjejen som gör hur vackra halsband som helst. Men jag funderar på vilken jag ska köpa av bilder på böckerna. De kostar 16:50 dollar st. Jättevackra verkligen... Länk Här  (scrolla ner för information, mycket bra skrivet av säljaren!)




- Ibland känner man sig bara lite vilse.
- Jag får egentligen inte sitta vid datorn på vardagar (ska överklaga) så direkt när jag kommer hem startar jag upp datorn och försöker men fastnar alltid vid andra sidor än min blogg. (Titta på länkarna längst ner i menyn!)



Twilight special tidningar



Frida: Köpte igår på Press-stop men blev lite besviken på att man var tvungen att välja sida ! Men jag satte upp Edward (eller mer Robert Pattinson som det står det stora bokstäver på) på mina vita väggar. Någonting jag är väldigt trött på med Frida är att de hela tiden skriver om att Kristen och Rob har något tillsammans. Varje nummer; "Rykterna säger att... " Men en poster är aldrig fel :) (32:50 kr)

Klick!: Det ingår en en till tidning i Klick! men jag tog bara foton på Twilight-delen. Den innehållern intervjuer, vackra postrar (där man också tvingas välja mellan Team Edward eller Jacob!) och handlar bara om New Moon och skådespelarna. (15 kr)



SPOILER! Den här bilden hittade jag i skolan, skriven som ett skolarbete men jag började tänka på någon. 


 


Forks Twilight Tour del 2

               

Forks City Hall, where Charlie Swan works.

Polisstationen där Charlie jobbar under dagarna. När vi kom dit välkomnade en polis oss och antaglien är han väldigt van av att Twilight bussen kommer dit varje dag :) Det var väldigt lugn polisstaion, kan bero på att Forks är en ganska liten stad så det beror nog på det.
De hade en "tavla" eller mer vägg som hade med Twilight att göra, böckerna stod där, New Moon blomman, Eclipse bandet och äpplet. Det är den enda stationen i hela världen som har en sådan hörna.

På dörren stod det Police Department och jag försökte titta in i fönstrerna för att se Charlie, men tyvärr var han inte där. På parkeringen fanns det bilar där det stod Forks Police och vi tvingades att ta bilder där någon är brottsligen och någon är polisen. (Jag tryckte ner min brors huvud på bilen och de sa;" That's how you do it! ") Guiden sa att de hade försökt att få med de riktiga bilarna till filmen men istället var de en kopia.

   

                  


Port Angeles

    

Bella Italia, Home of Bella & Edward's first date.

Restaurangen såsom i boken ligger inte i Forks utan i Port Angeles som man åker igenom. Bella Italia är inte med i Dazzled By Twilight turen utan den får man besöka på egen hand.
Jag åt själv aldrig där men självklart fanns Mushroom Ravoli and Coke på menyn. På menyn fanns också en bild på personalen och Stephenie, så det är verkligen det stället Stephanie hade valt ut speciellt.
Jag gillar "skylten" som fanns i fönstret, det kändes verkligen som i böckerna. Att de hade suttit där en kväll.

Allmänt om Port Angeles; Det fanns en Dazzled By Twilight butik där också men jag köpte aldrig något eftersom alla pengarna var slut.. Port Angeles var lite mer lungt än Forks, det kändes så lungt när man gick där. Men jag köpte däremot The Complete Illustrated Movie Companion på PORT BOOK and NEWS, bokhandeln där bella köpte boken och fick veta att Edward var en Cold One.

  

Lincoln; Bella gick och såg en film med Jessica, Mike och Jacob. Det var en ganska gammaldagsbio och var nästan så jag hade föreställt mig att bion skulle se ut när jag läste böckerna. 


Ber och bönar.

* gnälla som Jacob Black gjorde när Edward och Bella sitter och pratar minnen i tältet i Eclipse *

Tittade runt på Twilight bloggar och hittade en namninsamling till att de ska sänka åldergränsen på New Moon till 11 år. Det känns som ett slag i magen att jag inte kommer att få se den utan att "smyga" mig in. Så det känns verkligen som att jag har fötts ett år försent. Jag längtar verkligen tills jag kommer med huvudet högt in i biografen och visar stolt upp min pass. Men nu är det dessvärre inte så.
Jag tror inte att det kommer göra så att åldergränsen sänks men jag hoppas, hoppas.

Så anmäl dig till namninsamlingen så kanske jag slutar gnälla som Jacob.  

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3923

(Hittat från The Twilight Saga) 

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

"He was my best friend. I would always love him, and it would never, ever be enough."

―Bella Swan

Mina Twilight t-shirtar

Var just inne på HotTopics hemsida och tittade på New Moon Merchandise och så kom jag att tänka på att jag kunde skriva ett inlägg med mina Twilight t-shirtar.
Alla tröjor köpte jag i somras när jag var i USA, i en hottopic butik i Las Vegas. De kostade 22 dollar styck (ungefär 200 kr). De går jättebra att tvätta flera gånger utan att trycket tappar sin färg :)

              




Alla Twilight-prylar jag köpte när jag var i USA.


Breaking Dawn Twilight Tour

Här är en beskrivning på hela Twilightturen som jag åkte på, det finns olika bussturer men i stort sett är de likadana. Nu när jag ser på det hela med resan känns det bara så... overkligt!


"The Dazzled By Twilight Tour Company Presents: TWILIGHT TOURS of Forks and La Push Washington Experience Forks and La Push Washington the way Bella Swan did.

  • Step onto our spacious Twilight Tour Shuttle and be whisked away to the world of Twilight in Forks Washington
  •  Along the way, you will stop at locations described so eloquently by Stephenie Meyer in Twilight, New Moon, Eclipse and Breaking Dawn.
  •  You will see the Swan House
  •  The Cullen House
  •  The Forks Community Hospital where Dr. Cullen works 
  •  The Forks Police Station where Chief Swan spends his work days.
  •  You will see Forks High School where Bella first met Edward and the rest of the Cullen Family.
  •  Then be transported beyond the Treaty Line to La Push for lunch or a snack at the Three Rivers Resort.
  •  You will continue your journey with a visit to First Beach where you will experience the wild Washington   coastline and see where Bella first heard the legend of the Cold Ones.
  •  You will hear the history of the Quileute people and see where Jacob went to school and currently lives.
  •  You will then head back across the Treaty Line to Forks.


The tour lasts 2 to 3 hours (depending on size and participation), and Tour Guides Travis and Rianilee Belles keep the tour jam packed with insider information and offer plenty of stops and photo opportunities for even the biggest Twilight Fan. Pre-book a tour today to reserve your spot on this unique journey through the Twilight Saga and Forks Washington."


 


En obeskrivlig känsla

Vaknade 6:40, tittade in på SF och klickade nya sidbyten för att reservera biljetter till New Moon. Men de kom aldrig. Efter klockan 8 gav jag upp, skolan startade och fadern min gick inte på mina undanflykter. Kom hem för en halvtimma sedan och i Göteborg har de släppt tusentals biljetter till
The Twilight Saga: New Moon.
Så den 22 november, en söndag ska jag och Sophie se den. New Moon tröjan kommer sitta på!


Efter att ha läst TTS inlägget om åldergränsen bestämde vi oss för att vänta... Så att vi inte utslängda eller bara grymt besvikna.
..........................................................................................................................................................................
"There was nothing special about this place without him. I wasn’t exactly sure what I’d hoped to feel here, but the meadow was empty of atmosphere, empty of everything, just like everywhere else. Just like my nightmares."
Bella Swan, New Moon, chapter 10.


Forks Twilight Tour del 1

   

                                  

(Klicka på bilderna för större bilder)

Det här är Jacob och Billy Hus i La Push. Det här stoppet fick endast de som åkte i Dazzled By Twilight stanna på eftersom det bor människor i huset men har tillåtit oss att se det.
När vi kom dit kändes det verkligen som att de hade sitt hem där. Motorcykeln som han hjälpt Bella att bygga på stod lutad mot väggen. När jag såg skjulet som är bredvid huset ville jag gå dit, för jag fick som en vision att Bella och Jacob satt där inne och skrattade tillsammans.

I fönstret fanns det också en poster på Jacob och guiden sa att familjen som bodde i huset verkligen hette Black i efternamn.




La Push Cliff Diving Merchandise

Tittade på nätet om La Push hade en officiell hemsida (hittade inte men fortsätter att leta!) och så dök några foton på en speciell klädkolektion upp, lite Isle Esme stil på det hela. Det verkar finnas något slags TEAM som heter just La Push Cliff Diving Mechandise Team.





Länk: http://shop.cafepress.co.uk/la-push-cliff-diving-team?page=1&sort 

På den hemsidan verkar det finnas mycket mycket Twilight klädplagg som inte är från filmen, utan mer böckerna. Funderar på att beställa en tjocktröja med Forks-text (de skickar ut till massor av länder! Sverige inräknat) och det kostar ungefär 23 dollar.



RSS 2.0