Wolf girl kapitel 9 - Middagen

Nu kan du läsa kapitel 9 på Wolf Girl här; www.forkstwilight.blogg.se/wolfgirl

                                                                                                               Låtar; Yellow, Thinking Of You



UPDATE: Nu går det att kommentera igen, tog bort det ett tag men nu är den tillbaka. Frågor eller funderingar, var så goda.


Två ungdomar bombhotade i Forks High School


(Tänkte att jag kunde blogga om en händelse i Forks som inte bara hade med Twilight att göra. Lite mer nyhet.)

D
en 18 mars hölls två ungdomar av Forks polisen i samband med ett bombhot till en lärare på Forks High School på torsdag eftermiddagen. Samtalet gjordes omkring halv tre mot slutet av skoldagen, enligt en rapport från biträdande Forks polischefen Lloyd Lee till Forks Forum sent torsdag eftermiddag.
Efter samtalet, evakuerades studenter och Forks High School och Forks Middle School stängdes. Lee sade att studenter är planerade att återvända till skolan på fredag förmiddag.

De två ynglingarna greps och berättade för polisen att de bombhotat. Ändå var Forks High School ordentligt genomsökt och om det skulle behövts skulle en bombgrupp komma.
Skolpersonal samordnade evakueringen och svar bara några dagar efter att ha hållit ett krismöte som leds av Clallam County Emergency Management Projektkoordinator Jamye Wisecup. Lee sade en Forks polisavdelning informationsmöte om bombhot incident planeras till början av nästa vecka med skolans representanter.

Källa: Forks Forum

Är nominerad hos TheTwilightSaga

Fick reda på det idag av en kompis att jag var nominerad som fanblogg på The Twilight Saga.se! Jag bloggar för att jag är intresserad av Forks och Twilight, inte för att få miljontals besökare varje dag, utan för att jag tycker om det och vill få ut info om t.ex. Forks :) Så om du gillar bloggen så är det bara att rösta! Här finns länken: http://www.thetwilightsaga.se/tts-blog-awards-vintervar-2010-rostningen-ar-oppen/ eller så är det bara att klicka på bilden. (Som jag gillar starkt, påminer lite om omslaget till Shiver)




Böcker om Forks

Twilight Territory: A Fan's Guide to Forks & LaPush from the Forks Forum newspaper

"A Twilight fan's guide to the real locations in Forks and LaPush of the best-selling fictional book and film series from the Forks Forum newspaper."
The Forks Forum är West End's enda tidning med ungefär 5,000 exemplar varje torsdag.
Chris Cook är editor på Forks Forum och har skrivit denna bok - kan alltså det mesta.
Tidningen har vunnit priset för "Excellence in Journalism".  

Jag läste på amazon en kommentar om boken och klistrar in den här:
"I am soooooo glad to get this book. I only learned of it a few days ago. This book is a travel guide written by teh Editor of the Forks, WA newspaper. It is very informative and worth the money. It is also very up to date. There is even a section on the Alice of Forks and she only got there around May 2009. You get to see the map of where the Twilight Tours stop and it contains multiple photos. It's a must have for any Twilight fan, especially if you plan on traveling to Forks. I myself hope to make use of it by traveling there. I am addicted to Twilight and want to see the place for myself."

Boken kostar $9.89 = 72 kr på Amazon


Experience Twilight: The Ultimate Twilight Fan Travel Guide  

Den här boken skiljer sig från de andra. Den visar platser i Forks men även ställen där de filmade vissa scener i Twilight,  som i t.ex. Oregon. En fin beskrivning av boken:
"Twilight fans can walk in the footsteps of Edward and Bella. Filled with all the information you need to plan a fabulous Twilight themed day or full blown vacation. While traveling you'll find the maps and directions helpful. Once you get to each location you can reference the Guide for information about where scenes were filmed, where stars and crew spent their off time and other insider tips. Includes: Twilight film and book locations; pictures, maps and directions; hours of operation, if reservations are needed and entrance fees; scenes filmed or book inspirations; insider's notes from locals who have been there. Also includes special souvenir stamp destinations where you can stop in to get your guide book stamped."

Läste också bland andra kommentarer att flera var lite missnöjda. De tyckte att den var lite kort, flera sidor var tomma - kanske för att anteckna själv. Något som också var en problem är att vissa ställen bara har text i boken, ingen bild på hur det ser ut. Det kan ju bli lite svårt om det är en scen från filmen men jag tror nog att man känner igen den.

Boken kostar $14.95 = 109 kr på Amazon. Den är skriven av Katherine Kidd.


Twilight Tours: An Illustrated Guide to the Real Forks

"Twilight Tours is a photographic guide to this mystical place. Included are 90 photos composed by noted photographer George Beahm, who also contributes the accompanying text. The pictures range from moody scenic shots of the rain forest and nearby tribal lands described in the four novels to photographs of the actual high school, police station, saltwater beach, and a certain vintage red pickup truck."

Den här boken är det enda av de 3 böckerna som är lite mer fotografibok av George Beahm (Fotograf), Mike Gurling (Fotograf) och Tim Kirk (Tecknare). De visar ställen i Forks med vackra bilder.
Boken kostar 9.56 $= 70 kr på Amazon.


Hittade en söt kommentar om boken:
"Every fan of the Twilight books should have this illustrated guide. It tells and shows you what you don't know about the town of Forks, WA. The writing is clear and fascinating, and the photos are gorgeous. I learned so much I didn't know before, and now I really want to visit Forks. Everybody I show the book to wants to borrow it, but I don't want to loan it out."


När jag reste till Forks behövde jag inte en bok om Forks eftersom Dazzled By Twilight stannade på de olika ställerna. Men om man planerar att åka dit utan någon busstur så kan det vara väldigt bra att ha en till hands. Men i de olika butikerna i Forks fanns Dazzled By Twilight kartan som visade var alla stopp låg.


Såg just ett erbjudande från Amazon:



En recension på "Frost"

Om du inte har läst boken och inte vill veta hur den slutar eller vad som händer alls så ska du inte läsa detta inlägg. Detta är ett stort SPOILER-inlägg och jag vill inte förstöra en mycket mycket god läsning för någon!


Det här kanske inte ska ses på som en recension utan mer ett tyckande om boken.
Kommentera gärna vad du tyckte om boken!

När jag först började läsa Frost så tycket jag att det var en söt kärlekshistoria. Kärlek mellan en människa och varg verkade så intressant eftersom jag gillar allt som har med vargskepnader att göra. Kapitlerna är märkta från vilket perspektiv det är ifrån, Sam eller Graces och hur många grader det är den dagen.  Marie sade att det var celsius på engelska så det blir ju lite svårare att förstå vad det är för temperatur. Men just det med att det är ut det två personernas perspektiv ger en känsla för hur stark deras kärlek är för varandra.

Men jag absolut älskade boken. Från början till slut. När Grace kallar Sam "sin varg" och berättar om hans gula ögon så blir man helt fascinerad. Hur kan hon älska honom så när de knappt umgåtts mänskligt? Så när Sam blev människa efter att ha blivit skjuten blev jag på något sätt glad, att hon äntligen fick honom. Fick träffa sin varg.
När Sam väl bor hos henne och de umgås varje dag så är deras relation så självklar. Även fast båda vet att han någon gång kommer att bli varg när vintern och kylan kommer så lever de varje dag med varandra. Och det är så vackert att Grace tar hand om honom så väl, när hon exempelvis när hon puttar ner honom i badkaret eller värmer upp bilen så att han inte ska förvandlas.

Något som jag tyckte var vädligt sorgligt var när Olivia sa: "Vi ses till våren!" Jag kunde känna avensjukan Grace kände när hon tittade på vargarna. Hur hon kände så så utanför var väldigt bra skrivet.
Men kapitlet som verkligen berörde mig var då Sam blev varg igen, när de just hade krockat. Usch. Jag satt på spårvagnen när jag läste den och när jag gick av fortsatte jag bara att läsa. När hjälpen väl kom och frågade om hon var ensam, det var så hårt mot Grace. Jag rös. När jag väl kom hem satt jag bara ner och tänkte på det.
När Sam sedan försvann efter att ha fått sprutan så kändes det hopplöst. Han skulle inte komma tillbaka kändes det som, någonsin.

Men när han gjorde det så var jag alvarligt talat lycklig. Det är konstigt hur böcker kan förändra ens humör.. Hur det först var hur hennes perspektiv och sedan från hans. När hon såg honom. Jag får rysningar just nu när jag skriver det här. Helt fantastiskt.

En fundering som Magge Stiefwater ger läsaren till nästa bok "Linger" (20 juli!) är ju som Sam ofta påpekar att Grace borde kunna förvandlas eftersom hon blev biten. Tänk vad skönt om det vore så.

Den här boken ska läsas, den berörde en och fortsättningen kan jag inte vänta på!


Alldeles upprymd när jag nu har min Bellas Box!


Idag var det en toppendag. Allt kändes så bra och så lätt. Kunde inte vara på hemmakväll prick tolv eftersom min far tvingade mig att hänga med in till stan. Men när vi väl kom till Hemmakväll och parkerade så var jag nervös, det pirrade i magen på något finurligt sätt. Kändes mig helt upprymd, faktiskt.
När vi kom in på Hemmakväll så sa expediten: "Det var tur att du beställde, vi sålde fyra exemplar på bara femton minuter." Och så jobbig eller hur man nu ska säga som han är, svarar min far såhär:
"Ja du, man ska inte underskatta tjejers besatthet."

Marie skrev igår ett långt inlägg om hur Bellas Box ser ut, med fina bilder och bra fakta helt enkelt! Här finns det.

Men herregud vad jag älskar Introducing the Wolf Pack på Disc 2. Chaske Spencer när han ska presentera Sam Uley, han är så underbar den mannen. Just det! Någonting jag också märkte i filmen som jag inte tänkte på när jag såg New Moon på bio var hur det uttalar "Uley" på engelska. Det uttalas ungefär som "jUley". J-ljud i början. 
Ser verkligen fram emot att se allt extramaterial!


Har läst ut Frost!

Igår så läste jag ut Frost eller Shiver som den heter på engelska. Direkt efter sista kapitlet satte jag mig ner vid min skrivmaskin och skrev en dikt. Rimmade inte men kändes bra att få utlopp för sina känslor. Bokade precis en bok med Rainer Maria Rilke, som jag ska antaglien ska hämta ut imorgon. Recensionen på boken kommer inte ikväll eftersom jag inte sitter vid min bärbara dator, utan lånar min mors och jag känner mig inte inspirerad här. Så det får vänta tills mitt internet funkar igen.
Och en annan spännande grej är att jag ska hämta eller snarare köpa Bellas Box imorgon, jag bokade den på nätet, Hemmakväll heter dem, och ska då få den! De öppnar 12:00 så jag ska stå där prick. Men den kvällen har vi besök så jag kommer nog inte att kunna se den förrän söndag. Hoppas det regnar så jag har en anledning att stanna inne... Två skivor med bara extra material, lovely, lovely, lovely. Hoppas att Sam Uley är med mycket.

Ha en mysig fredagskväll!

Forkscitat från böckerna ♥

"Forks was literally my personal hell on Earth."
Bella Swan, Twilight

"Forks must be a difficult place for you to live."
Edward Cullen, Twilight

"You didn’t tell me you had such good friends in Forks."
Renée Dwyer, Twilight

"Were you planning to make it out of Forks before nightfall?"
Edward Cullen, Twilight

"Are you so depressed by Forks that it’s made you suicidal?"
Edward Cullen, Twilight

"I do like him — that’s the problem. I can’t do this anymore! I can’t put down any more roots here! I don’t want to end up trapped in this stupid, boring town like Mom! I’m not going to make the same dumb mistake she did. I hate it — I can’t stay here another minute!"
Bella Swan, Twilight

"It didn’t work out, okay? I really, really hate Forks!"
Bella Swan, Twilight

"Reckless in Forks—now there was a hopeless proposition."
Bella Swan, New Moon

"To be reckless in Forks would take a lot of creativity—maybe more than I had. But I wished I could find some way… I might feel better if I weren’t holding fast, all alone, to a broken pact."
Bella Swan, New Moon

"I still wanted to cheat. It was senseless, and I really didn’t care. I was going to be as reckless as I could possibly manage in Forks. I would not be the only keeper of an empty contract. Getting to spend time with Jacob was just a much bigger perk than I’d expected."
Bella Swan, New Moon

"The sense of deja vu was nearly stifling by this point. At least, unlike the last time—when I’d run away from Forks to escape thirsty vampires rather than to find them—I wouldn’t have to say goodbye to Charlie in person."
Bella Swan, New Moon

"As I sped back to Forks doing ninety, I wasn’t sure where I was going. To say goodbye to my father? Or to embrace the monster inside me? The road flew away beneath my tires."
Edward Cullen, Midnight Sun


Varför startade jag blogga om Forks?

Det största anledningen till att jag började blogga om Forks är att jag var där. Det fanns ingen svensk sajt som handlade om just Forks och jag tyckte det skulle vara kul att informera folk om hur det var att vara i the hometown of Twilight.
Jag bloggade innan på en mer personlig blogg men till slut så blev det nästan bara inlägg om hur mycket jag gillade just Twilight att jag bestämde mig att namnet fick bytas och att det inte längre skulle vara jag i fokus.
Sedan kom jag till ett ny domän ,eclipseagnes, men jag vet inte, det kändes inte helt rätt och namnet tyckte jag inte stämde in på det jag skrev om. Där började mina inlägg om Forks som sedan har förflyttats och förbättras hit till Forks Twilight C:
Från början, innan jag hade varit i Forks, så tänkte jag att starta en blogg om Twilight. Men så såg jag att det redan fanns många superbra bloggar om Twilight, skådespelarna och om dem flesta sakerna i Twilightvärlden.
Så efter den magiska dagen 7 juli 2009 så tänkte jag till och började blogga. Berätta om min resa helt enkelt och vad som händer i Forks idag.

                                                 "Forks was literally my personal hell on Earth."
                                                                   Bella Swan, Twilight,


Kapitel 8 i Wolf Girl är ute på nätet nu!

Kapitel 8 finns och läsa på www.forkstwilight.blogg.se/wolfgirl. Det är bröllopet. Gick runt ganska länge och funderade på hur jag skulle formulera vissa saker och det har faktikt gjort mig lite deppig ibland. Inte hur jag skulle skriva det utan hur det skulle påverka Bella.

Musik till skrivandet; Fix you - Coldplay


Lite fakta om Team Forks

Nämnde i inlägget om Swans skylt att det fanns ett till företag som hade Twilightbussturer och efter lite letande hittade jag!
Team Forks är ett företag som Dazzled By Twilight anordnar bussturer i Forks. Man möts på en parkering vid Forks Outfitters där man hoppar på en buss som också är fint dekorerad med Twilighttema.

                                      

Jag klistrar in alla ställen som man besöker på från hemsidan eftersom de var så roligt skrivna:

  • Then let's go have a peek at the window of Bellas bedroom at her daddys place.
    Both  Edward Cullen  and  Jacob Black are rather familiar with this window ..
    Charlie Swan can be soooo clueless !
  • Off to Forks Hospital, where that extremely young looking "papa" Cullen performs his magic, you can even get your picture in his parking spot!
  • How about pics on the steps of the most famous High School in the whole world?
  • There's photo ops at the Forks Police Station, where dear innocent, yes, entirely clueless, Charlie Swan is the chief.
  • And you MUST have a pic of you at Edward Cullens. Team Forks might even be able to get you inside !!! The Cullen's caretakers are wonderful people, and when possible, they graciously allow   EXCLUSIVE pics.   
  • Your Twilight Adventure continues as we cross the famous "Boundary Line" to the fabulous beaches near LaPush, the ancient tribal lands of the Quilliute, home to Jacob and his wolfpack. (and their delicious eight-packs!)

Pris:

Vuxna 40 $ (285 kr)
Barn under 11 år 25 $ (178 kr)

Skillnaden är 1 dollar om man jämför med Dazzled By Twilight. Men med Team Forks får man gå in i Cullens hus, fast jag tror att det är beroende på om någon hyr det eller inte. Så om man verkligen vill gå in i huset under Twilight turen mejla [email protected], det är dem som hyr ut huset, och fråga om det är ledigt. Eller så hittade jag en sorts kalkylator som räknade ut om huset var ledigt under en viss tid. Här finns den.

Sedan när turen är slut så kan man gå in på Forks Outfitters och kan köpa Twilight saker som stövlar eller mysiga munktröjor med sitt Team på. Jag gillar citatet "Love at first Bite. Forks WA".


Hemsidan för Forks Outfitters, här.


Only a vampire can love you forever...

    
                         

Ett läppsyl som jag köpte av Marie på Sci-fi mässan under twilightträffen. Det är ganska unikt eftersom det har en slags "vampyreffekt", som är att det är kallt och stiks på läpparna när man sätter på det. Jag trodde först inte att det skulle funka men det gör det verkligen. Den luktar mint som är uppfräschande.
Som att kyssa en vampyr ... Mmm, det är mysigt...

Det finns att köpa på Dazzled By Twilight online store och på tvmerch.com.


New Moon DVD Release Party i Forks

Skrev ett litet inlägg om DVD släppet i Forks för ett tag sedan och nu har jag äntligen hittat mer information! Även fast jag inte kommer kunna vara där så är jag bara riktigt glad för dem som kommer vara där! En av de bästa twilight relaterade banden är där och det verkar så himla kul. 

Efter den stora succén när Twilight DVD Release Party släpptes förra året, så planerar Dazzled By Twilight ännu ett evenemang för DVD släppet för New Moon i Forks, Washington.

Dazzled By Twilight kommer att vara värdar under släppet den 19 mars med en ”Vampire Ball” som börjar 08:00. Twifans favoriten ”Mitch Hansen Band” (som jag skrev om i det här inlägget) kommer att uppträda i Twilight Lounge i Forks.

Förra året var Dazzled By Twilight värd för Twilight DVD Release Party som drog till sig fans från hela världen till Forks, för att ta hem den särskilda Forks Edition Twilight DVD Package. Det här årets New Moon DVD Forks Edition Package kommer att vara lika önskvärd.

Nedräkningen till New Moon DVD-utgåvan har redan börjat - se till att göra dina planer tidigt för att bländas av Twilight New Moon DVD Release Party och Vampire Ball. Live Music, Priser, dans och mycket roligt väntas.

The New Moon DVD Forks Edition Package är tillgänglig för pre-order. Men kom ihåg - du måste vara i Forks att plocka upp den!

Standard New Moon DVD och Blu-Ray-versioner är också tillgängliga för Pre-Order, och kommer att sändas till anlända den 20 mars.  


Om du vill ha en utgåva av New Moon Forks Edition Package kan du reservera den här.


Swans skylt har återfunnits

Skylten vid Swans hus i Forks blev stulen den 23 janauri och det kallades "Twicrime". Om man hade någon aning om var den var skulle man kontakta Forks Chamber of Commerce Visitor Center eller om man hade sett eller hört någon till Forks Police Department. 
Men den 12 februari så kom skylten tillbaka till ägaren efter den mystiska försvunnandet! Ett stort tack till TEAM FORKS (ett till företag som kör har Twilight bussturer) var de som ersatte skylten tills den riktiga kom tillbaka.




Wolf girl, kapitel 7 är äntligen klar!

Kapitel 7 kan läsas här


Min kompis Sophie målade en superfin bild med Sam & Bella med solmörkelse i bakgrunden :)


Justin hälsar till Forkstwilight läsare!

Här kommer en vampyrig hälsning från Justin Chon till dem som läser forkstwilight.blogg.se!
( Känn er träffade! )



Ljudet han gör på slutet antar jag är en vampyr :]


Ska se Remember Me idag + ny bra bok

Ska gå på en förhandsvisning idag klockan halv ett idag för att se Remember Me. Är lite spänd eller hur man nu ska uttrycka sig eftersom jag vet att det kommer vara en lite tvist. Man tror att det är en gullig liten kärleksfilm men så är det då antaglien inte. Fick reda på det på Twilightträffen under Sci-Fi mässan och övervägde för ett tag sedan att söka på hur den slutar. MEN jag har inte gjort det än (har några timmar på mig :O) och jag ser fram emot visningen.

Så nu till boken, jag håller just nu på att läsa en bok som heter Frost, som Marie tipsade om. Det handlar om Grace som är träffar Sam, en varulv som är männsika på sommaren och varg på vinterarna. Har läst några kapitel och den är riktigt bra. Väldigt söt. Författaren gör att man målar upp en vädligt tydlig bild av hur det ser ut, så varje gång jag läser när de t.ex. är i skogen så har jag samma bild.
Twilightsweden skrev ett långt och intressant inlägg om boken här


Mitt besök på Sci-Fi mässan den 6 mars



GP uppslaget med intervjuen med Justin! Hans leende på den bilden är så fint, den får mig att le.
Läs hela artikeln här


Efter fredagen så var jag helt sprallig även fast jag redan hade träffat honom en gång innan. Det var så ovanligt nervöst när jag satt på spårvagnen på väg dit och visste inte vad jag skulle säga till honom, om han skulle komma ihåg mig eller hur det skulle vara.
Träffade Astrid, Alice, Mollie och Klara när de öppnade dörrarna och det vi visste att vilken sekund som helst skulle vi se honom. Se Justin Chon! Det var nästan som att jag inte träffat honom innan och jag hade verkligen ingen aning om hur jag skulle reagera.
Vi stod vid garderoberna och skulle hänga av oss när vi såg Justin åka ner för rulltrapporna precis bredvid oss för att sätta sig på sin plats, där han skulle signera ända till 18:00. Vi tog direkt upp kamerarna och var helt lyckliga, kanske man skulle säga. När han såg oss så sa han lungt: "Hi, guys!" och gick vidare.  


                              

Han hade samma väska som han hade dagen då jag intervjuade honom!
På Sci-Fi mässan fanns det ganska mycket prylar, de var utspridda över alla stånd så det var lite svårt att hitta först men kul att se att det inte var helt tomt. Det fanns många postrar, A4 stora bilder, knappar, Lifesize Edward och Bella, dyra riktiga autografer, en filt, en väska, Edward/Jasper/Jacob dockor, klocka och så autograf från Justin och foto. Själv köpte jag en Carlisle pin, ett foto 20x30 cm med Justin och jag på och en DVD till min mamma.



När vi först kom till hans bord och hittade modet att gå fram till Justin där han satt ensam med en annan man som "vaktade" honom. De andra köpte en autograf medan jag bara stod och tittade på. Så sa han: "I Remember you!" Jag blev så glad att han kom ihåg mig! Så jag svarade "That's great" och log. 

Vi lyckades också att göra så att han sa "La Push Baby!": (MagicTwilightSaga är mitt Youtubenamn) 

                           

När vi skulle ta ett foto med Justin så stod man framför en blå bakgrund och en fotograf fotade oss. Var helt borta i tankarna sedan när jag skulle gå tillbaka till de andra att jag ville krama honom! Så jag gick tillbaka och frågade om jag kunde få en kram och det fick jag. Just då mådde jag omänskligt bra.

Marie kom på idén att man kunde be honom hälsa på sin blogg så vi filmade honom och det blev bra, på slutet härmar han en vampyr.. (Den filmen laddar jag upp här en annan dag!)

När vi skulle gå upp och köpa en dricka i ett café, Justin var på lunch, så hade vi tur. Nina nämnde hans namn och så från ingenstans så kommer han och några medarbetare och ska äta. Vi blir helt förvånade och gör ifrån oss lyckoljud. Såklart märker han det och säger "Hi, guys!" och vi är helt paffa. Han var 1 meter ifrån oss!

När jag var tvungen att gå hem efter en lång dag och härlig dag så gick jag till honom igen. Jag vet inte riktigt om han blev trött på oss efter ett tag men jag kunde inte bara gå därifrån sådär! Så jag frågade honom: "Can I have a last hug?" Vi kramades och jag vinkade hejdå.

Det var nog på kvällen att jag insåg på riktigt riktigt att jag hade träffat honom. Jag blev så glad men samtidigt så visste jag att jag inte skulle se honom igen, så det blev lite sorgligt. Det är nästan alltid så när något som man ser fram emot händer, det är bara i efterhand man inser hur allt är. Klockan var över midnatt och jag var väldigt trött men jag satt där i sängen och bara tänkte du hur allt var. Toppen var det.

Här är några fina bilder på Justin Chon:  

                      

                      
                                             Justin Chon 6 mars 2010


Förbereder ett stort inlägg!

Sci Fi mässan igår var helt fantastik. Jag tror fortfarande inte att det är sant, på något sätt.
Som titeln på detta inlägg lyder så håller jag på att skriva ett inlägg och ska försöka lägga upp två eller tre videoklipp på Youtube. Håll ut! Ciao Bella!

Idag intervjuade jag Justin Chon

Idag den 5 mars 2010 så intervjuade jag Justin Chon för GP. Det var en av dem bästa dagarna i hela mitt liv.                                  
När vi (Katarina och jag) först satt i lobbyn på Gothia Towers och väntade på honom med fotografen så trodde jag att min mage skulle explodera. Jag var så nervös eftersom jag visste att när som helst skulle jag skaka hand med Justin Chon (!), skaka hand, fråga honom frågorna vi hade förberett och bara träffa honom. Vi satt där i två gråa fåtöljer och väntade på att han skulle gå ner för trappan och gå fram till oss. Jag sa hela tiden: "Nu kommer han! Nej det var inte han.. Nu!" 
Justin Chon hade på sig en grön svart rutig skjorta med svarta jeans och en magryggsäck (en sådan som ser ut som en banan som man sätter på höfterna) och en kamera. Vi hälsade och han sa: "Hi! Justin" Jag var så pirrig att jag stammade lite när jag sa "Hello! Agggnès." Vi gick till en ljusare plats för att ta bilder. 

Jag tar ut några frågor som jag tyckte om :
Have you read the Twilight Saga and what do you think about it? 
- Yeah! It's great!

Team Jacob or Team Edward?
-
Team Sweden! *skratt*

If you weren't working as an actor, what would you work with today?
- A surfer.

Why do you think so many people love Twilight?
- It's a modern romantic lovestory.  There haven't been so many love movies since Titanic. Bella is a normal girl like anyone with an amazing man.

Can you describe yourself in three words?
- Cooky, crazy and... crazy!

Are you close to Kristen, Robert and Taylor?
- They are so busy right now! But when we do a work together we're hanging out or eating dinner.

Vi frågade också vilket djur han skule vara och han svarade: "Dolphin!" och härmade ljudet en delfin!
Justin är en sådan trevlig, rolig, social, vacker, söt man. Nästan hela tiden så skämtade han och man var inte tvungen att ställa så många följdfrågor. Och hans skratt, det är så gulligt!  
Efter att vi ställt alla frågor så skulle fotografen ta bilder på när alla tre satt tillsammans. Hon bad oss att ställa vilka frågor som helst bara för att det skulle se ut som att vi intervjuade honom. Justin vände på huvudet frma och tillbaka och sa: " Lalalalalalalalala", rörde med händerna i luften och vi nickade och låtsasdes tycka att det var så intressant.




Sedan så började vi prata på riktigt och jag frågade honom om han hade varit i Forks. Han svarade något sånt här:
- No, not yet. But it would be fun to go there and just say hi!
Jag skrattade och inuti kändes det som att hjärtat höll på att dunka ihjäl. Det sköna med honom var att efter några frågor kändes det så... naturligt.

När vi fick autograferna så sa och skrev han "La Push, Baby". Exakt samma ton som Eric Yorkie gjorde i filmen.
Vi fick också ta kort och innan fotografen skulle ta de, tog Justin upp SIN kamera och fotade oss. Att jag finns i hans kamera, säkert med inte ett jättevackert leende men ändå. 

                             

Hans fina autograf.

Twilight: The Oficial Illustrated Movie Companion fick hans signera!


Mina anteckningar som jag skrev men det blev ju inte så många dels för att vi hade en bandspelare och för att man satt där och lyssnade på honom.

Imorgon så publiceras intervjun! Kopierar den till bloggen då, även fast vi var tvungna att översätta den till svenska. Ciao Bella!

 


I'm alive!

Tycker nästan hela tiden att bloggen inte uppdateras så mycket på vardagar och det beror ju på, som jag kanske sagt förut, att jag inte får sitta vid datorn på vardagar. Det är bittert men jag överlever som Bella gör när Tyler körde på henne. (Läste just ut det kapitlet!)

Bloggar mer imorgon!


RSS 2.0