Mitt besök på Sci-Fi mässan den 6 mars



GP uppslaget med intervjuen med Justin! Hans leende på den bilden är så fint, den får mig att le.
Läs hela artikeln här


Efter fredagen så var jag helt sprallig även fast jag redan hade träffat honom en gång innan. Det var så ovanligt nervöst när jag satt på spårvagnen på väg dit och visste inte vad jag skulle säga till honom, om han skulle komma ihåg mig eller hur det skulle vara.
Träffade Astrid, Alice, Mollie och Klara när de öppnade dörrarna och det vi visste att vilken sekund som helst skulle vi se honom. Se Justin Chon! Det var nästan som att jag inte träffat honom innan och jag hade verkligen ingen aning om hur jag skulle reagera.
Vi stod vid garderoberna och skulle hänga av oss när vi såg Justin åka ner för rulltrapporna precis bredvid oss för att sätta sig på sin plats, där han skulle signera ända till 18:00. Vi tog direkt upp kamerarna och var helt lyckliga, kanske man skulle säga. När han såg oss så sa han lungt: "Hi, guys!" och gick vidare.  


                              

Han hade samma väska som han hade dagen då jag intervjuade honom!
På Sci-Fi mässan fanns det ganska mycket prylar, de var utspridda över alla stånd så det var lite svårt att hitta först men kul att se att det inte var helt tomt. Det fanns många postrar, A4 stora bilder, knappar, Lifesize Edward och Bella, dyra riktiga autografer, en filt, en väska, Edward/Jasper/Jacob dockor, klocka och så autograf från Justin och foto. Själv köpte jag en Carlisle pin, ett foto 20x30 cm med Justin och jag på och en DVD till min mamma.



När vi först kom till hans bord och hittade modet att gå fram till Justin där han satt ensam med en annan man som "vaktade" honom. De andra köpte en autograf medan jag bara stod och tittade på. Så sa han: "I Remember you!" Jag blev så glad att han kom ihåg mig! Så jag svarade "That's great" och log. 

Vi lyckades också att göra så att han sa "La Push Baby!": (MagicTwilightSaga är mitt Youtubenamn) 

                           

När vi skulle ta ett foto med Justin så stod man framför en blå bakgrund och en fotograf fotade oss. Var helt borta i tankarna sedan när jag skulle gå tillbaka till de andra att jag ville krama honom! Så jag gick tillbaka och frågade om jag kunde få en kram och det fick jag. Just då mådde jag omänskligt bra.

Marie kom på idén att man kunde be honom hälsa på sin blogg så vi filmade honom och det blev bra, på slutet härmar han en vampyr.. (Den filmen laddar jag upp här en annan dag!)

När vi skulle gå upp och köpa en dricka i ett café, Justin var på lunch, så hade vi tur. Nina nämnde hans namn och så från ingenstans så kommer han och några medarbetare och ska äta. Vi blir helt förvånade och gör ifrån oss lyckoljud. Såklart märker han det och säger "Hi, guys!" och vi är helt paffa. Han var 1 meter ifrån oss!

När jag var tvungen att gå hem efter en lång dag och härlig dag så gick jag till honom igen. Jag vet inte riktigt om han blev trött på oss efter ett tag men jag kunde inte bara gå därifrån sådär! Så jag frågade honom: "Can I have a last hug?" Vi kramades och jag vinkade hejdå.

Det var nog på kvällen att jag insåg på riktigt riktigt att jag hade träffat honom. Jag blev så glad men samtidigt så visste jag att jag inte skulle se honom igen, så det blev lite sorgligt. Det är nästan alltid så när något som man ser fram emot händer, det är bara i efterhand man inser hur allt är. Klockan var över midnatt och jag var väldigt trött men jag satt där i sängen och bara tänkte du hur allt var. Toppen var det.

Här är några fina bilder på Justin Chon:  

                      

                      
                                             Justin Chon 6 mars 2010


Kommentarer
Postat av: Astrid Cullen

HALLELUJAH MOMENT!!!!!!!

2010-03-08 @ 09:26:24
URL: http://astridcullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0