Provspelning för Twilight look A-likes i Forks

På Dazzled by Twilight's hemsida läste jag att man nu kan gå på audition som en Twilight look A-like i Forks för att sedan befinna sig på olika event i Washington. (Lite som Hillywood Show stil) Såhär skriver de:

"This is your chance to join the Forks Twilight Cast!  Auditions are being held  for any and all Twilight Character Look-A-Likes (with the exception of Alice, Bella and James) on October 16th in Puyallup, Washington.  As a member of the Forks Twilight Cast, you will attend various functions and events in Forks and other locations in Washington."


Kapitel 13, det sista kapitlet i Wolf Girl är ute nu!

Sedan, så finns kapitel 13 ute nu på www.forkstwilight.blogg.se/wolfgirl.

Det sista kapitlet. Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker efter att du läst det.

 

Jag tackar alla läsare som läst Wolf Girl, det har varit riktigt kul att skriva fanfictionen!



Jag har fått Chaske Spencer autograf!!

Jag är mållös! Jag trodde aldrig att det här skulle hända. Jag trodde att brevet med de tre utskrivna korten som jag skickade jag Chaske Spencer (aka Sam Uley) i maj, skulle komma tillbaka till min brevlåda, signerade. Trodde det skulle ta lång tid eftersom de var ute och promotade Eclipse.


Skickade i maj ett brev till honom, där jag skrev lite vad jag tyckte om honom och skickade med 3 bilder. 2 från New Moon och en från en photoshoot där han ler jättefint :) Nu har jag hans autograf!

 


Men det gjorde det. Fick ett brev idag som var postat från USA idag där det stod att det var från Chaske Spencer's fanclub. Ahhh! Jag är så lycklig. Jag har tyckt om Chaske, ändå sedan New Moon kom ut på bio och tyckt att han passade som Sam. Det känns så underligt att han har läst mitt brev. Kommer banne mig rama in fotona och titta på de varje kväll innan jag somnar.



Thank you Chaske!

Kapitel 13 i Wolf Girl - det sista för den här gången

Under sommarlovet skrev jag klart kapitel 13 i Wolf Girl c: Och det blev långt men det var precis så jag ville ha det. För det här kapitlet kommer nämligen bli det sista av den här "säsongen" eller hur man nu ska säga. Anledningen är att jag vill ta en liten paus från fanfiction skrivandet.

Men jag kommer kanske fortsätta på den, det beror lite på hur inspirerad jag är (Nu låter jag lite som Stephenie angående Midnight Sun) men i så fall skriver jag några kapitel och sedan publicerar dem. Jag får se hur det blir.
Så för att hedra Bella på sin födelsedag den 13 september, publicerar jag då kapitlet. Så måndag den 13 september, så finns det på www.forkstwilight.blogg.se/wolfgirl

RSS 2.0