Twilightträff+Inköp+Bio

Idag har varit en riktigt kul dag;

  • Twilightträff med Emelie från www.TheTwilightSaga.se och massa andra twilighters. Vi var på dynamo ungdomsrum och pratade om Twilight. Det var också en tävling där man kunde vinna tidningarm poster, bokmärke, kalender. Grattis Marie !

(Tog inga bilder på träffen men om några kommer upp på TTS, lägger jag upp de här :D )

  • Köpte en tidning som heter BLISS och med den fick man en twilight väska, tror inte den är så jättetålig men den är fin. Man kunde välja på Team Edward eller Jacob och jag valde Jacob Black. Den kostade 55 svenska kronor på press-stop :)

  • Var på bio idag och såg att det fanns 3 hyperstora New Moon postrar uppsatta som jag naturligtvis fotade. Frågade i kassan om åldersgränsen och hon sa ungefär: " Det lutar mot 15 år men det är ju mer ung publik och så... " Jag tror att det kommer bli 15-årsgräns men önskar och hoppas att det naturligtvis inte blir så.




Meddelande från Mary i Seattle!

Jag tittade till mejlboxen och hade fått en mejl om Forks från de som vi bodde hos i Seattle när jag besökte Forks.

"Just had to share this.  I'm telling you, Twilight is huge here this Halloween.  Kalaloch Lodge is a beautiful building in a state campground overlooking the ocean.  This would be fun, if we felt like a drive to the Peninsula.  By the way, Forks recently received 2" of rain in one day.
Cheers!
Mary"

Hon bifogade också en bild på träffen, Hallelujah.



Ta mig dit !


Funderingar inför NM

Jag lyssnade på New Moon sountracket idag på iPoden och så funderade jag lite på var vissa låtar skulle finnas i filmen och vissa som passade in i olika scener. Här är några;



Satellite Heart, Anya Maria
När: Borde vara när de filmar ur Edwards perspektiv, när han tar bort alla foton på honom i Bella hus. Han är ju lite "lost in the dark " då. ELLER när Edward lämnar henne i skogen. Jag kan inte riktigt välja...



No sounds by the wind, Editors
När: Den här borde vara när Bella sitter på planet hem till Forks och håller om Edward igen. Den lättnaden hon kände att de kom levande ut ur Volturi, med Edward. Den här låten har lite mäktig känsla och det får mig bara att tänka på Volturi.
"Help me to carry the fire
We will keep it alight together
Help me to carry the fire
It will light our way forever"




Slow Life, Grizzly Bear with Victoria LeGrand Slow
När: Jag tänker på de kapitlerna i boken som är Oktober, November, December, Januari. Där ingenting händer, hon försöker bara överleva utan Edward. Passar bra med titeln " Slow Life "


Bravo tidning med WOLF PACK

Köpte tidningen endast för poster, som jag alltid brukar göra med Bravo. Har faktiskt inte så många postrar med Team Jacob eller Wolfpack så jag tänkte att det passade bra :)
Har börjat bli mer Team Jacob på sistonde, del 2 i hans perspektiv i Breaking Dawn förrändrade min syn på honom.. Så jag är just nu Team Schweiz.

4 bra saker att veta om just du ska köpa en BRAVO tidning:
+ Billigt, oftast 26 eller 78kr!
+ Det står inte BRAVO över hela postern som det gör på vissa andra. Utan bara upp i kanten, i svart.
+ De har nästan alltid Twilight postrar
+ Man får en present med, t.ex en Jacob Black tatuering. * Happy * eller Volturi klistermärken *Happy*


Forks Evenemang (__)

I den här kategorin handlar det om Evenmang som finns i Forks. Till exempel på Bellas Födelsedag firar de Stephenie Meyer's Day där alla som är Twilighters samlas och firar!

Och den 19 November har de en dag där de åker runt vid olika stopp, tex Jacob Black's hus, Cullen's hus och La Push. De besöker Bella Italia och äter Mushroom Ravoli och har många andra aktiviteter. Men det absolut viktigaste är då att se New Moon. Det kostar 350 dollar hela turen, ungefär 2400 kr. Det är dyrt men det ingår massor, massor av upplevelser.
Läs mer om det här på Dazzled By Twilight's hemsida !

New Moon Release VIP Tour


Forks Twilight Tour I



Den är videon tog lång tid att göra, att få bilderna i samma ordning där man gick av på och Bella's Luallby och Renesmee's Lullaby som skulle flyta ihop i varandra.

Jag tänker varenda dag på Forks, hur mycket jag saknar det och bara hur lycklig jag är att ha fått chansen att åka dit. När jag var där tänkte jag inte, allt som inte hade med Twilight och göra bara försvann. Tänkte bara på var jag befann mig. " Agnès du är Forks, tänk nu med hjärnan vad du vill göra! "
Bussturen var fantastisk, utan den och endast åkt runt med bilen skulle vara svårare att förstå ( även fast man kommer då att ta dubbelt så många bilder ). Vi fick veta lite sneak peak om en scen i New Moon och var alla Forksbor köpte mat och fakta om platserna som den " heliga " bussen stannade på.  

I den här kategorien Forks Twilight Tour ( FTT ) ska jag berätta om alla stopp.


RSS 2.0