New Moon DVD Release Party i Forks

Skrev ett litet inlägg om DVD släppet i Forks för ett tag sedan och nu har jag äntligen hittat mer information! Även fast jag inte kommer kunna vara där så är jag bara riktigt glad för dem som kommer vara där! En av de bästa twilight relaterade banden är där och det verkar så himla kul. 

Efter den stora succén när Twilight DVD Release Party släpptes förra året, så planerar Dazzled By Twilight ännu ett evenemang för DVD släppet för New Moon i Forks, Washington.

Dazzled By Twilight kommer att vara värdar under släppet den 19 mars med en ”Vampire Ball” som börjar 08:00. Twifans favoriten ”Mitch Hansen Band” (som jag skrev om i det här inlägget) kommer att uppträda i Twilight Lounge i Forks.

Förra året var Dazzled By Twilight värd för Twilight DVD Release Party som drog till sig fans från hela världen till Forks, för att ta hem den särskilda Forks Edition Twilight DVD Package. Det här årets New Moon DVD Forks Edition Package kommer att vara lika önskvärd.

Nedräkningen till New Moon DVD-utgåvan har redan börjat - se till att göra dina planer tidigt för att bländas av Twilight New Moon DVD Release Party och Vampire Ball. Live Music, Priser, dans och mycket roligt väntas.

The New Moon DVD Forks Edition Package är tillgänglig för pre-order. Men kom ihåg - du måste vara i Forks att plocka upp den!

Standard New Moon DVD och Blu-Ray-versioner är också tillgängliga för Pre-Order, och kommer att sändas till anlända den 20 mars.  


Om du vill ha en utgåva av New Moon Forks Edition Package kan du reservera den här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0