En journalists besök i Forks + 3 tre klipp

Det här är artikeln översatte jag från en amerikansk sida (sfgate.com), där en journalist besökte Forks den 15 juli 2010, alltså i somras. Men det är inte bara ord utan han filmade även tre klipp! Så läs, titta och njut :)

 

"Jag har just tillbringat en tid i Forks, WA – som är platsen för Twilight böckerna och filmerna. Som vi skrev om här, har denna långtidsskogsbrukstaden med 3700 invånare, blivit som Mekka för ”Twilighters”. Mer än 70 000 människor har gjort en pilgrimsfärd till denna plats, som är tre timmar från Seattle tvåfiliga vägar, i utkanten av Olympic National Park.

 

I slutändan har Twilight var en bra sak för Forks, säger Marcia Bingham, chef för Chamber of Commerce. Liksom många andra småstäder fick Forks också genomgå några svåra tider, som den ekonomiska krisen. Twilight har blivit en bransch för de. Nej, jag kanske inte får den ultimata bilden av Forks som ungdomar(och vuxna) får, men det är kul att se hur Twilight serien har lyckats skapa jobb för människor i den här staden.

 

Ett exempel på Forks gästfrihet: När ett av mina barn fick underliga utslag på armen strax efter att vi kommit till staden, så tittade en lokal apotekare på armen i ungefär tio minuter - längre än några av de läkare i storstäderna som vi besökt – och föreslog en hjälpande kräm. Mycket uppskattat.

 

Här är några filmklipp från Forks:

 

Först, vill jag ge dig en uppfattning om hur stort Forks är. Här är utsikten från dess enda stoppljus – och den enda under 160 mil. Det finns tre Twilight tema butiker i närheten:

 


En hel del av pilgrimer till Forks stannar på polisstationen, där de kan ta foto bredvid en verklig polisbil från Forks. En skylt på bilen säger åt besökarna att inte luta sig mot den.

 

 

Och här en snabb video i Dazzled By Twilight butiken, en enorm affär med allt! Otroligt. Om du ska göra en pilgrimsfärd till Forks, så kommer du att tillbringa en lång  tid i Dazzled By Twilight butiken. Förutom saker som tröjor och T-shirts (måste älska baseball tröjor), de har allt från "Twilight" tema smink, godis och te."

Skrivet och filmat av: Joe Garofoli Artikeln: här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0