Twilightfans åker till Forks under lovet

Omkring 250 Twilight fans kom in på Forks Chamber of Commerce’s Visitor Center, måndagen den 15 Februari.

Vårlikt väder över Olympic Peninsula bidrar till att locka många fans till Forks, La Push och andra viktiga platser som finns med i Twilight Saga böckerna och filmerna.

Forks Chamber of Commerce direktören Marcia Bingham sade att hon och hennes personal laddar för Lördag 20 Mars DVD-utgåvan av Summit Entertainment's "New Moon", den andra filmen i Twilight-serien.
New Moon kommer troligen att börja säljas en minut efter midnatt, med fans uppradade utanför butikerna i Forks och gallerior över hela USA.
Särskilda evenemang planeras av Twilight försäljare i Forks och Port Angeles. (Dazzled By Twilight)

New Moon DVD med två skivor är redan nummer två storsäljare för alla film och TV-DVD visa noterat på Amazon.com. En Blu-Ray versionen av filmen är också släpps.

Fans tycker att Twilight DVD-skivor och böcker som köpts i Forks har ett särskilt värde. Lokala handlare ger klistermärken och stämplar till fansen visa att de kan bevisa att de faktiskt varit i Forks.

Hecklesville Medias "Twilight i Forks - Saga av Real Town" dokumentär regisserad av Jason Brown är också släpps på dvd av toppmötet den 20 mars.
En PR-blurb till filmen sägs: "Eftersom Twilight filmerna inte filmades i den verkliga Forks, är detta din chans att se staden som Stephenie Meyer bygger upp i sina romantiska böcker.”

The Hecklesville besättning filmade i Forks mestadels under sommaren 2009, och deltog i Twilight litterära seminarium som hölls i Forks High School i slutet av juni.
Lokalbefolkningen är med i dokumentärfilm, och inkludera till exempel Forks High School läraren John Hunter, Forks High School vice rektor Kevin Rupprecht och andra närboende.

En röst spelades in till Forks Outfitters som frågar "Bella Swan kom gärna till SPORTAVDELNING" och får funktionen röst Kevin Hinchen, som driver sportavdelningen i butiken, eller Dan Trickey, chef för bageri och deli avdelning.
Dokumentären DVD är också rangordning hög i Amazon.com förköp diagram. En trailer för "Twilight i Forks" med filmade scener kan ses på www.twilightinforks.com.

Skriven av: Chris Cook - Forks Forum Editor


Kommentarer
Postat av: vera

Hej! Var gärna med och tävla om ett Twilight-smycke på min blogg=)

2010-02-22 @ 18:19:56
URL: http://designadesmycken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0